Connect with us

stoplekto

Η πίτα των βετεράνων του Χατζηκυριακείου

Published

on

Την πρώτη  πίτα τους έκοψαν οι βετεράνοι  της  Αθλητικής Ενωσης Χατζηκυριακείου, με απόλυτη επιτυχία . Την εκδήλωση προλόγισε ο αγαπημένος φίλος των Βετεράνων κ. Αντώνης Γλύκας, ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε το σπουδαίο έργο των Βετεράνων που προσφέρουν στο Αθλητικό – Κοινωνικό – Πολιτιστικό κομμάτι του Ελληνικού Αθλητισμού . Ο Πρόεδρος των Βετεράνων της ΑΕΧ. Δημήτρης Σαρρής αναφέρθηκε στην ίδρυση του Συνδέσμου τονίζοντας   ότι ήταν σκέψη μιας παρέας ανθρώπων που αγαπούν πολύ το ποδόσφαιρο και που αναζητούσαν μετά απο 28 χρόνια να ξαναβρεθούμε όλοι μαζί.

Οι παλαίμαχοι  τίμησαν για την προσφορά τους δυο ανθρώπους με τεράστια προσφορά στο σωματείο. Τον παλαιό Γενικό Αρχηγό Πασχάλη Συρίγο και τον έφορο Μπάμπη Χατζηχριστόφα

Παραβρέθηκαν η Αντιδήμαρχος Πειραιά Νανά Γλύκα , ο τέως παράγοντας της ΕΠΣΠ Βασίλης Βασιλόπουλος, Από τους παλαίμαχους της Δόξας Πειραιά  το παρών έδωσαν οι Γ. Γκαμάνης, Μ. Πρίντεζης, Α. Παλαιολόγος , Κ. Μπάκας, Μ. Ρασούλης, από τον  ΑΟΑΔ ο Π. Κοντραφούρης κ.α.

Ο Σύνδεσμος Βετεράνων της ΑΕ Χατζηκυριακείου ευχαριστεί το δικηγορικό γραφείο Γιάννη και Νανά Γλύκα για  την δημιουργία του  καταστατικού της ομάδας. Επίσης  ευχαριστεί τους χορηγούς  τα καταστήματα χρυσοχοΐας “Σάββας” , Το καφέ restaurant “Mirror” , Το κατάστημα με είδη δώρων “Monte Carlo” .Το φαρμακείο της κα. Τριχά και το μεζεδοπωλείο “ΗΜΕΡΟΒΙΓΛΙ” για την άψογη φιλοξενία του. Τέλος  ευχαριστεί τον αγαπημένο  φίλο του συλλόγου Αντώνη Γλύκα, που με την παρουσία του έδωσε μια διαφορετική αίγλη στην εκδήλωσή  και φυσικά για τη μεγάλη του προσφορά για αγώνα φιλανθρωπικού σκοπού για το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα μεταξύ των ομάδων Βετεράνοι Ολυμπιακού και Βετεράνοι της Α.Ε. Χατζηκυριακείου, στο στάδιο Γ.Καραϊσκάκης που θα γίνει το μήνα Σεπτέμβριο.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply