Connect with us

Γ Εθνική

Η προετοιμασία του Βύζα στα 3-5 πηγάδια..(φωτο)

Published

on

Ανάμεσα στις κατάφυτες πλαγιές του Βερμίου, από το κέντρο της Νάουσας έως την περιοχή του Αγίου Παύλου (Κουτσούφλιανη), χτίζεται ο φετινός Βύζας Μεγάρων που πραγματοποιεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας.

Το Ξενοδοχείο “Ακρόριον” βρίσκεται σε υψόμετρο 1269 μέτρα και μόλις 2 χιλ. από το φημισμένο χιονοδρομικό κέντρο 3-5 Πηγάδια.

Στο ξενοδοχείο λειτουργεί πλήρως οργανωμένο προπονητικό κέντρο ποδοσφαιρικών ομάδων, από το 2007.

Στις εγκαταστάσεις του αθλητικού – προπονητικού κέντρου, περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων: Δύο γήπεδα ποδοσφαίρου 11×11 (φυσικό χλοοτάπητα) σε απόστασε 3km από το ξενοδοχείο, ιδιόκτητα , ένα γήπεδο ποδοσφαίρου 5×5 (υψηλή περίφραξη) στο χώρο του ξενοδοχείου, λεωφορείο 28 θέσεων για μεταφορά της ομάδας προς τα γήπεδα, ιδιόκτητο, και όργανα γυμναστική.

Καθημερινά γίνονται δυο προπονήσεις πρωί και απόγευμα. Το κλίμα στην ομάδα είναι καλό και ο προπονητής Παναγιώτης Τζαναβάρας θα δώσει το βάρος στη καλή προετοιμασία και στην φυσική κατάσταση των παικτών του. Η ομάδα θα παραμείνει μέχρι τέλος Αυγούστου στα 3-5 πηγάδια και μετά θα συνεχιστούν και τα φιλικά προετοιμασίας. Το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει 23 Σεπτεμβρίου και μέχρι τότε ο κόουτς του Βύζα θέλει να είναι σε καλή κατάσταση οι ποδοσφαιριστές του.

ΑΝ.ΤΣΑΚ

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply