Connect with us

stoplekto

Η Προοδευτική 3-1 στα πέναλτι τον Ατρόμητο Πειραιά με πρωταγωνιστή τον Πράνταλο

Published

on

Η Προοδευτική πήρε εισιτήριο της πρόκρισης στην επόμενη φάση του κυπέλλου Πειραιά στον αγώνα κυπέλλου με αντίπαλο τον Ατρόμητο, έχοντας σε μεγάλη μέρα τον τερματοφύλακα Μιχάλη Πράνταλο που απέκρουσε δυο εκτελέσεις στην διαδικασία των πέναλτι, καθώς το παιχνίδι στην κανονική διάρκεια τελείωσε 0-0 και στην παράταση 1-1.

Η Προοδευτική ήταν καλύτερη στο 90λεπτο  αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει και το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση όπου έληξε ισόπαλο 1-1 καθώς στο 97’ με αυτογκόλ του Μάρκου οι Προοδευτική πήρε το προβάδισμα αλλά ο Ατρόμητος ισοφάρισε  με τον Ελευθεριάδη στο 110’ σε 1-1 οδηγώντας το ματς στην διαδικασία των πέναλτι. Κουτσούμπας , Δημακάκος και Θεοδωρίδης και για τον Ατρόμητο ο  Κατσάφαρος.

Διαιτητής ήταν ο  Κακρίδης.

Ατρόμητος Πειραιά: Κατσικούρης, Σπετσιώτης, Χριστόπουλος, Μάρκου, Κουράκος, Λάτσκα, Χατζήπαππας(74′ Χαρλέπας), Τσονόπουλος(74′ Ελευθεριάδης), Μούκα(115′ Ταλαμπέκος), Ηλιόπουλος(61′ Κατσάφαρος), Μανούρης.

Προοδευτική : Πράνταλος, Τσαραούση(60′ Πετράκης)ς, Αλευρής, Δημακάκος, Βαλιούτης, Θεοδωρίδης, Αθανασιάδης(67′ Τζαβέλλας), Ταζίκος(60′ Ξυγκάκης), Γαβράς(60′ Ηλιόπουλος), Κουτσούμπας, Τσουχλάι(100′ Κερίμ).

Advertisement