Connect with us

stoplekto

Η τύχη ..στα χέρια του

Πέρασε από τα Μερά ο Νικολακάκης

Published

on

Δίχως να αντιμετωπίσει την παραμικρή δυσκολία ο Νικολακάκης πέρασε εύκολα από την Μύκονο, καθώς επικράτησε της Άνω Μεράς με 3-1, πραγματοποιώντας μεγάλο βήμα για την άνοδο στην Δ’ Εθνική. Με τη συμπλήρωση 15′ αγώνα, ο Παπαναστασίου είδε την προσπάθεια του να σταματάει στο δοκάρι της εστίας του Αγγελίδη, ενώ την ίδια κατάληξη είχε 5′ αργότερα το σουτ του Κωβαίου. Στο β’ μέρος οι φιλοξενούμενοι εξακολούθησαν να πιέζουν σε όλους τους χώρους, πετυχαίνοντας τελικά τέρμα στο 53′. Στο συγκεκριμένο χρονικό σημείο ο Κωβαίος έβγαλε σε φάτσα με τον τέρμα τον Εγιουρούμ, ο οποίος με ψύχραιμο πλασέ άνοιξε το σκορ για το σωματείο από την Ανατολική Αττική. Στο 70′ οι πρωταθλητές στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣΑΝΑ διπλασίασαν τα τέρματα τους, με τον νεοεισελθόντα Κοκόλη, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 73′ ο Παπαναστασίου. Το μονο που κατάφεραν οι νησιώτες ήταν να μειώσουν στην εκπνοή, χάρις σε τέρμα που σημείωσε ο Λυκούρης. Διαιτητής ήταν ο Χατζής, που είχε για άξιους συμπαραστάτες τους Παστρωμά και Κασσαβέτη (Δυτ. Αττικής).

ΑΝΩ ΜΕΡΑ: Αγγελίδης, Ονουφέρκο (61′ Λυκούρης), Κατραντζόπουλος, Κεραμιδάς, Αν. Ασημομύτης, Ψυχράμης, Μ. Κουκάς (46′ Τόσκα), Αμπντούλ, Ζ. Κουκάς (69′ Ελ. Ασημομύτης), Μαρτίνος.

ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ: Τσούνης, Θεοδωρής, Μοντέρο Νόβα, Σπυρίδης, Μουράτογλου, Ανδρεάδης (77′ Νίκας), Τέρζιεφ, Κωβαίος (61′ Κοκόλης), Εγιουρούμ, Πάπα (66′ Αθανασέλος), Παπαναστασίου.

Kυριάκος Παντζαρίδης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply