Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Η Χαλκηδόνα 5-0 τον Φοίνικα Αγίας Σοφίας

Published

on

Εύκολο απόγευμα κυπέλλου πέρασε η Χαλκηδονα που που επιβλήθηκε με 5-0 τον Φοίνικα Αγίας Σοφίας στο γήπεδο της Νίκαιας και πέρασε στην επόμενη φάση του θεσμού.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά και στο πρώτο 25λεπτό βρέθηκα να προηγούνται με 0-2  με τέρματα του Μελεμενή από ασίστ του Τσετσώνη. Στο 36’ ο Ζαρκαδούλας Λ σκόραρε για το 0-3 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος την σκυτάλη πήραν οι Δουλγεράκης στο 62’ που ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-4 και στο 75’ ο Ουγγαρίδης από ασίστ του Παναγιωτόπουλου διαμόρφωσε το τελικό 0-5 για την ομάδα του Γιάννη Κούση.

Οι νικητές είχαν και δοκάρι με τον Καντέρογλου. 

Διαιτητής ήταν ο Μαμσάκος. 

Φοίνικας Αγίας Σοφίας Σαρρής, Χατζηιωαννίδης(46′ Gjuka), Αγοριανίτης Β., Γιαννούλης, Τσουμάνης, Σαλάππας(46′ Κακουράκης), Παπαευθυμίου, Μπάσα, Σοφράς(67′ Ντούρος), Τυρολόγος(61′ Τσιμπούρης), Γιαννακόπουλος(61′ Κακιώνης). 

ΑΟ Χαλκηδών: Πνευματικός Η., Νικόπουλος(46’ Καντέρογλου), Αγγελόπουλος, Σαρηγιάννης(46’ Βεργίνης), Ζαρκαδούλας Α., Αθανασιάδης, Τσετσώνης(60’ Παναγιωτόπουλος), Κρεββατάς(46’ Ουγγαρίδης), Δουλγεράκης, Μελεμενής52’ Κασάνης), Ζαρκαδούλας Λ..