Connect with us

stoplekto

Η όμορφη γιορτή των ακαδημιών της ΑΕ Μοσχάτου

Published

on

Σε πολύ όμορφη  οικογενειακή ατμόσφαιρα παρουσία πολλών φίλων του συλλόγου , αλλά και γονέων  που κατέκλυσαν την εξέδρα πραγματοποιήθηκε η τελετή λήξης  των ακαδημιών της ΑΕ Μοσχάτου .

Παραβρέθηκαν από την Δημοτική αρχή  Μοσχάτου – Ταύρου ο Δήμαρχος  Ανδρέας Ευθυμίου και οι κ. Φελλάς, Δημητρίου, Κόλλιας, Κοτζαμπασάκης, Μπούτσης, Μελίστας, Αγγελόπουλος, Μπιθιμήτρης κ.α

Από την ΕΠΣ Πειραιά το παρών έδωσαν οι Κ. Χολέβας,Απ. Μαρούλης, Γ. Σπάθας, Γ. Σταματάτος ,

ο πρώην σύμβουλος  Μ.Μουσελής.

Ο Γ. Γραμματέας υγείας των ΑΝ.ΕΛ καρδιολόγος Σπ΄. Κούρτης, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Βετεράνων ποδοσφαιριστών Μοσχάτου Δημ. Δοντάς .

*Τιμήθηκαν η Ένωση Συνδέσμων Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Πειραιά ( την πλακέτα παρέλαβε ο Ευρυπίδης Καλαμάρας) και ο υπεύθυνος της στήλης .

* Δόθηκαν μετάλλια και αναμνηστικά διπλώματα σε όλους τους ποδοσφαιριστές των υποδομών ( εφηβικό, παιδικό, προπαιδικό, τζούνιορς ( τίγρεις, αετοί, λιοντάρια) Προτζόυνιορς(λύκοι, λυκόπουλα ) .

* Χαιρετισμούς  απηύθυναν ο αντιπρόεδρος της ΕΠΣΠ Κώστας Χολέβας που εκπροσώπησε και τον πρόεδρο της Καραϊσκάκης ΑΕ Βασίλη  Βασιλειάδη, ο πρόεδρος της ΑΕ Μοσχάτου Θανάσης Βαβάκας, ο υπεύθυνος Ακαδημιών Βασίλης Γκούμας  και ο τεχνικός διευθυντής Γιώργος Τσιριγώτης.

* Σε βίντεο γουόλ προβλήθηκαν εικόνες από τις δραστηριότητες των ακαδημιών

* η εκδήλωση έκλεισε με εντυπωσιακά βεγγαλικά και φωτοβολίδες που «γέμισαν » τον Μοασχατιώτικο ουρανό.

*Στο τέλος υπήρξε πλούσιος μπουφές για τους αθλητές , τους γονείς και όλους τους προσκεκλημένους .