Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Θέαμα από Χαλάνδρι και Χολαργό

2-2 το ματς

Published

on

Εκπληκτικό παιχνίδι διεξήχθη στο Χαλάνδρι, εκεί όπου η ομώνυμη ομάδα αναδείχθηκε ισόπαλη με τον Χολαργό 2-2. Το σκορ για τους φιλοξενούμενους άνοιξε ο Μαντζάνας στο 12′, εκμεταλλευόμενος άψογα την ασίστ του Ξηντάρα, αλλά οι γηπεδούχοι έφτασαν γρήγορα στην ισοφάριση με την κεφαλιά του Καλιαμπάκα στο 16′.

Στο β’μέρος οι «πορτοκαλί» προηγήθηκαν για δεύτερη φορά στο ματς, ύστερα από την ατομική προσπάθεια του Ξηντάρα στο 65′. Οι «πράσινοι» όμως και πάλι δεν άφησαν τους αντιπάλους τους να χαρούν πολύ, αφού έκαναν το 2-2 στο 72′ με τον Σιούτα, ο οποίος πήρε το. ριμπάουντ από την εκτέλεση φάουλ του Παστού που σταμάτησε στο δοκάρι. Ένα δοκάρι ακόμη είχε το Χαλάνδρι, με τον Καλιαμπάκα στο 60′, ενώ από δύο φορές σημάδεψαν τα δοκάρια και οι παίκτες του Χολαργού, με τον Ξηντάρα στο 70′ και στο 80′.

Διαιτητές ήταν οι Καλογερόπουλος, Τουμπακάρης και Ταρανάς.

ΧΑΛΑΝΔΡΙ: Γιώρας, Γκόνος, Διγενής, Λουκάκης, Παστός, Σιούτας, Λαζόπουλος (70′ Ιωαννίδης), Τελλίδης, Κοντογιαννόπουλος, Καλιαμπάκας, Ζαφειρόπουλος (46′ Κανέλλος), (50′ Σταύρακας)

ΧΟΛΑΡΓΟΣ: Νικολάου, Χάλος, Ζώης (50′ Βλασερός), Σπυρόπουλος, Ταράτσας, Στεργιάκος, Μαντζάνας, Τζέλι (83′ Γκόφας), Ξηντάρας, Σγαντζός (75′ Λαχανάς), Λυράς

Κωνσταντίνος Ράπτης(kraptis1449@hotmail.com)

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply