Connect with us

5ος Όμιλος

Θανέλας: Μάγκες είναι αυτοί που δουλεύουν από το καλοκαίρι

Published

on

Ο Φώτης Θανέλας αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο του Πανελευσινιακού αφήνοντας την ιστορική ομάδα της Δυτικής Αττικής στην κορυφή του 5ου ομίλου καθώς επίσης και στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Γ’ Εθνικής. Ο έμπειρος προπονητής με την πρώτη ήττα που γνώρισε ο σύλλογος απολύθηκε, πράγμα συνηθισμένο αλλά όχι πρωτόγνωρο, για τα ελληνικά δεδομένα. Ωστόσο, ο ίδιος στην επιστολή που εξέδωσε έδωσε τις δικές του απαντήσεις προς πάσα κατεύθυνση και ειδικότερα στον ισχυρό άνδρα του Πανελευσινιακού, Χρήστο Γιαλιά,. Στο κείμενο αναφέρονται τα εξής:”

”Μάγκας” ο Ιωνικός”!!!

Λέει ο Γιαλιάς….

”Είναι μάγκας ο Ιωνικός που έκανε τις μεταγραφές και μας έπιασε στον ύπνο”

λέει ο Γιαλιάς…

”Πήρε τον Καλλέργη που πέτυχε το μοναδικό γκολ του αγώνα. Πήρε τον Κορακάκη που είναι… 40χρονών και καθάρισε μόνος του το κέντρο. Πήρε τον Μαρουκάκη ο οποίος τραβούσε πάνω του δυο και τρία σέντερ μπακ”!

Λέει ο Γιαλιάς…

” Έτσι ακριβώς έκανε τη διαφορά με τις μεταγραφές ο Ιωνικός…

Λέει ο Γιαλιάς

Πρόεδρε σου θυμίζω οτι παραμονή Πρωτοχρονιάς ήμουν σπίτι σου και συμφωνήσαμε μερικά πράγματα. ΟΧΙ ΡΕ ΠΡΟΕΔΡΕ!! Μάγκας είσαι εσύ, ο Παπαδάκης, οι παίκτες και το τεχνικό τιμ που και πριν αλλά και μετά τον αγώνα έχω την ομάδα σου στην πρώτη θέση που έχεις  χρόνια να δεις!!! Μάγκες είναι αυτοί που δουλεύουν από το καλοκαίρι και όχι αυτοί που φτιάχνουν ομάδα σε μια νύχτα. Μάγκας είσαι εσύ που βάζεις τα πολύτιμα χρήματα σου σε πρόγραμμα. Μάγκας είσαι εσύ και ο Παπαδάκης που τρέξατε μια ομάδα απο το καλοκαίρι η οποία έχει 16-1 νίκες, καλύτερη άμυνα, καλύτερη επίθεση και στους 4 του Κυπέλλου από τις 106 της Ελλάδας. Μάγκες ειναι αυτή η οικογένεια που έχεις και λέγονται ποδοσφαιριστές του Πανελευσινιακού. ΟΧΙ ΡΕ ΠΡΟΕΔΡΕ!!! Δεν είναι μάγκες αυτοί που κάνουν ομάδα σε μια νύχτα και σου κλέβουν μια νίκη.

Τα πυροτεχνήματα φτιάχνονται νύχτα και καίγονται σε μια νύχτα!!!

Πρόεδρε, και Νίκο Παπαδάκη μάγκες είστε εσείς και οι ποδοσφαιριστές μου. Λιγότερο μάγκες είμαστε κι εμείς: Γιόζεφ Βάντσικ, Μπάμπης Χαραλαμπίδης, Δημήτρης Κοροπούλης, Γιώργος Κούκλος, Μουράτι Δημήτρης και βάλε και λίγο Θανέλα… Σε ευχαριστώ για το δώρο ανήμερα της γιορτής μου

Υ.Γ.: Θα ήταν πολύ σημαντικό να δεις το κομβόι με τα αυτοκίνητα, όταν ξεκινήσουμε από την Ελευσίνα για το Μενίδι για να πάμε να φάμε με τα παιδιά στο τραπέζι για γιορτή μου. Αυτό είναι προίκα σου και όχι δικιά μου.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply