Connect with us

Uncategorized

Θα παίξει στην Γ’ Εθνική ο Ιωνικός;

Ένσταση καταθέτει η διοίκηση της Νικαιώτικης ομάδας ζητώντας ανάλογη μεταχείριση με Καβάλα Ολυμπιακό Βόλου – Ηρακλή

Published

on

Την περίπτωση να κερδίσει μια κατηγορία , και να παίξει αντί στην Δ΄ στην Γ΄ Εθνική εξετάζουν στον Ιωνικό, μετά τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, και την άνοδο της Καβάλας του Ηρακλή και του Ολυμπιακού Βόλου στην Β΄ Εθνική.

Μάλιστα το θέμα είναι τόσο σοβαρό, αφού η διοίκηση του Ιωνικού μετά από επαφές με την Ένωση Β΄ Γ΄ Εθνικής σήμερα θα καταθέσει ένσταση, για την πρόσφατη δικαίωση μόνο των τριών προαναφερόμενων ομάδων, κι ελπίζει ότι θα δικαιωθεί και θα παίξει στην νέα Γ΄ Εθνική, κάτι που φαίνεται να έχει αρκετές πιθανότητες.

Πλέον στην Νίκαια άπαντες κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα, αφού βλέπουν ί ότι από του πουθενά ο ιστορικός σύλλογος μπορεί να επανέλθει στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Ο Ιωνικός αν τελικά πετύχει τον στόχο του, και ανέλθει στην Γ΄ Εθνική, τότε θα αγωνισθεί ως ΤΑΠ, και η περίπτωση σε αυτό το σημείο είναι ανάλογη του Ηρακλή, που ανεβαίνει στην Β΄ Εθνική με την νεά μορφή της εταιρίες που δημιουργήθηκε με την συγχώνευση με την ΑΕ Ποντίων Κατερίνης

ΠΑΝ.ΝΤΑΛΑΚΟΣ

 

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply