Connect with us

stoplekto

Θλίψη στον Ποδοσφαιρικό Πειραιά για την απώλεια Τσιάμη

Published

on

Σύσσωμη η οικογένεια του Πειραϊκού ποδοσφαίρου συμπαραστέκεται στην οικογένεια του 20χρονου ποδοσφαιριστή του ΑΟΚ Φαλήρου Χρήστου Τσιάμη που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο τα ξημερώματα της Δευτέρας . Μέσα σε πολύ βαριά ατμόσφαιρα έγινε χθες το απόγευμα η κηδεία του άτυχου παλικαριού στο Νεκροταφείο Καισαριανής .
Η διοίκηση του συλλόγου του, οι συμπαίκτες του καθώς και αρκετοί φίλοι είπαν το « στερνό αντίο» στον Χρήστο που «ταξιδεύει» ήδη για την «γειτονιά των αγγέλων» … Από την ΕΠΣ Πειραιά εκδόθηκε η παρακάτω συλλυπητήρια ανακοίνωση:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά εκφράζει τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια των μελών του , στην οικογένεια του ΑΟΚ Φαλήρου για τον άδικο χαμό του νεαρού ποδοσφαιριστή Χρήστου Τσιάμη.

Ο αδόκητος χαμός ενός τόσο νέου ανθρώπου σκόρπισε σε όλο το φίλαθλο ποδοσφαιρικό Πειραιά βαθιά θλίψη. Κουράγιο και δύναμη στην οικογένεια του ποδοσφαιριστή στις δύσκολες ώρες που περνάει. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει». *Ανάλογες συλλυπητήριες ανακοινώσεις εξέδωσαν τα σωματεία ΑΕ Χαραυγή , ΑΕ Νίκαια , Ίκαρος Καλλιθέας , Αστέρια Δραπετσώνας, Αστέρας Νίκαιας , Πανφαληρικός καθώς και οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές της ΑΕ Χατζηκυριακείου