Connect with us

Γ Εθνική

Θοδωρής Θεοδωράκης: Κάναμε το όνειρο των Καισαριανιωτών πραγματικότητα…

Published

on

Μιλώντας στην επίσημη σελίδα του συλλόγου ο Γενικός Διευθυντής του Αστέρα Καισαριανής Θοδωρής Θεοδωράκης δήλωσε τα εξής…

𝚫𝚮𝚲𝛀𝚺𝚮 𝚪𝚬𝚴𝚰𝚱𝚶𝚼 𝚫𝚰𝚬𝚼𝚯𝚼𝚴𝚻𝚮, 𝚯𝚶𝚫𝛀𝚸𝚮 𝚯𝚬𝚶𝚫𝛀𝚸𝚨𝚱𝚮
“Την Κυριακή θα δώσουμε τον τελευταίο μας αγώνα για τη φετινή χρονιά. Μια χρονιά που παρότι ήταν δύσκολη, την κάναμε να δείχνει εύκολη βάση των αποτελεσμάτων που σημειώσαμε. Το εγχείρημα ήταν δύσκολο αφού από τις πρώτες ημέρες του καλοκαιριού χαρακτηριζόμασταν ως το απόλυτο φαβορί για την άνοδο. Δικαιώσαμε τις προσδοκίες, ωστόσο, για να συμβεί αυτό λειτούργησαν σωστά μια σειρά πραγμάτων που έφεραν αυτό το αποτέλεσμα.
Αρχικά η στήριξη του μεγάλου μας χορηγού, Χρήστου Πρίτσα που έκανε το όνειρο όλων των Καισαριανιωτών πραγματικότητα, να δουν τον Αστέρα και πάλι στις εθνικές κατηγορίες. Η συμβολή του καθοριστική καθώς όπου ζητήσαμε οτιδήποτε δεν αρνήθηκε ποτέ.
Τα μέλη της διοίκησης, το καθένα ξεχωριστά καθημερινά δούλεψαν ώστε η ομάδα να λειτουργήσει σε επαγγελματικό επίπεδο, παρά τις δυσκολίες που συναντήσαμε κυρίως με το γηπεδικό κομμάτι.
Ο κόσμος της ομάδας ανταποκρίθηκε στα περισσότερα ματς ωστόσο τη νέα χρονιά θα πρέπει η υποστήριξη του κυρίως στους εντός έδρας αγώνες να είναι μεγαλύτερη.
Άλλωστε, στην πόλη υπάρχει άνοδος στο κομμάτι του αθλητισμού. Δεν είναι μόνο ο Αστέρας Καισαριανής αλλά και η Νηαρ Ηστ που ανέβηκε κατηγορία και αυτό δείχνει ότι κάτι καλό γίνεται.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους προπονητές και τους ποδοσφαιριστές διότι παρά την πίεση πέτυχαν κάτι σπουδαίο σημειώνοντας πάρα πολλά ρεκόρ. Παρά το άσχημο αποτέλεσμα της προηγούμενης Κυριακής με τον Κεραυνό Κερατέας, θα δώσουμε τον τελευταίο ματς αγώνα στην Μήλο με στόχο να κλείσουμε τη σεζόν νικηφόρα. Άλλωστε ο Αστέρας παίζει πάντα για τη νίκη και αυτό είναι κάτι αδιαπραγμάτευτο όσον αφορά τη φιλοσοφία μας. Τώρα για τη νέα χρονιά, θα ενημερωθείτε άμεσα για τα πλάνα μας. Δεν υπάρχει αρκετός χρόνος για ξεκούραση καθώς ο προγραμματισμός πρέπει να ξεκινήσει άμεσα αφού θα συμμετάσχουμε τη νέα χρονιά σε μια κατηγορία που ναι μεν είναι ερασιτεχνική αλλά τα έξοδα της είναι πάρα πολλά και μοιάζει σαν επαγγελματική λίγκα.
Σε αυτό το σημείο θέλω να σημειώσω ότι η πόρτα του Αστέρα Καισαριανής είναι ανοιχτή για όλους όσους θέλουν να στηρίξουν την προσπάθεια. Θέλουμε η ομάδα να κάνει βήματα προόδου και θα προσπαθήσουμε και τη νέα χρονιά να είμαστε ανταγωνιστικοί.