Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Θρίαμβος Αθηνών – ΑΕ Περιστερίου 3-1

Published

on

Συνεχίζεται η εκπληκτική πορεία του Θριάμβου Αθηνών, αφού επικράτησε και της ΑΕ Περιστερίου με 3-1. Έτσι οι «κυανοπράσινοι» διατηρούν το απόλυτο των νικών ύστερα από τις έξι πρώτες αγωνιστικές στον 3ο όμιλο της Β’ κατηγορίας και συνεχίζουν να συγκατοικούν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με τον Απόλλωνα Χαλανδρίου. Στην αναμέτρηση τώρα, το σκορ άνοιξε για λογαριασμό των γηπεδούχων ο Χατζηναθαναήλ με πέναλτι στο 26′, όμως οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν άμεσα και ισοφάρισαν με τον Μπότση στο 30′. Στο 57′ ο Καφετζόγλου αποβλήθηκε για την ομάδα των δυτικών προαστίων και στο 58′ ο Χατζηναθαναήλ έκανε το 2-1 για τον Θρίαμβο και πάλι με εύστοχο χτύπημα πέναλτι. Στο 64′ ο Καστρίτης «κλείδωσε» τη νίκη για τον σύλλογο της Δάφνης, αφού με το δικό του γκολ έγραψε το τελικό 3-1. Διαιτητές ήταν οι Αντωνίου, Μαχαίρας και Καραμπέκιος.

ΘΡΙΑΜΒΟΣ: Αλευρής Χ., Αγκάι, Αλευρής Α., Καλιγάς(59′ Κουρούσιας), Αντωνόπουλος, Πολίτης, Τοροσιάδης, Ρισβάς (62′ Μαστρογιάννης), Καστρίτης (69′ Κατσουρίδας), Χατζηναθαναήλ, Ζησόπουλος

ΑΕ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Ζαραβέλης, Μπρατάκος, Μαρκουτσάς (23′ λ. τρ. Νταλογιώργος Σ.), Τσαρικτσής, Καφετζόγλου, Νταλογιώργος Α. (69′ Ντιαλό), Μπότης, Ντελάι, Πούλιος, Τσέλιος, Κωνσταντής Σ. (53’Κωνσταντής Χ.)

Κωνσταντίνος Ράπτης (kraptis1449@hotmail.com)

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply