Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Θριάμβευσε ξανά ο Φωστήρας Ηλιούπολης

Published

on

Το όσκαρ της ανατροπής θα μπορούσε να δοθεί στον Φωστήρα. Η ομάδα της Ηλιούπολης βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 από τον Θρίαμβο Αθηνών αλλά κατάφερε στο δεύτερο μέρος να πάρει την τέταρτη νίκη της στη σειρά. Ο Σαλαπάτας άνοιξε το σκορ για τον Θρίαμβο με προβολή στο 27′, ενώ στο 49′ ο ίδιος κέρδισε πέναλτι που μετουσίωσε σε γκολ ο Παππάς. Από εκείνο το σημείο και μετά κάποιος έκλεισε τον διακόπτη τον γηπεδούχων και οι κιτρινόμαυροι το εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο. Αρχικά ο Χαλιβελάκης με ωραίο σουτ στο 55′ μείωσε σε 2-1 και στο 63′ ο Αϊβάζης ερχόμενος από τον πάγκο ισοφάρισε. Η ολική ανατροπή ήρθε στις καθυστερήσεις με τον Φάλαγγα να σουτάρει εκτός περιοχής για το τελικό 3-2 μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς. Η ομάδα του Ανδρέα Μηλιά είχε μείνει με δέκα ποδοσφαιριστές εξαιτίας της αποβολής του Ν. Ασωνίτη στο 89′ αλλά κατόρθωσε να πάρει το διπλό και να υποχρεώσει σε τρίτη σερί ήττα την ομάδα του Κώστα Αρζένη.

Διαιτητές: Ζαραβίνος-Ντάλλας-Λυμπερόπουλος

Θρίαμβος (Κώστας Αρζένης): Αλευρής, Ζαχαρόπουλος, Ευαγγελόπουλος, Χριστόπουλος, Λιόλιος, Τσιούγκος, Κατσορίδας (60′ Συμεωνίδης), Μαντακίδης (70′ Νικόλας), Σαλαπάτας, Παππάς, Μαστρογιάννης.

Φωστήρας (Ανδρέας Μηλιάς): Γαγάνης, Κυριαζής (67′ Σάχου), Ασωνίτης Ν., Ασωνίτης Β., Χελιώτης (13′ Χαλιβελάκης), Μπαρδάκης, Καφαντάρης (52′ Αϊβάζης), Φαρμάκης, Βουλτσίδης, Φάλαγγας, Σπυρόπουλος.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply