Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Θριάμβος Δάφνης : Παραμένει στην προεδρία ο Νίκος Ντίνος

Published

on

Εκλέχθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στα γραφεία του Θριάμβου Δάφνης το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, πρόεδρος του οποίου ανακηρύχθηκε ο Νίκος Ντίνος, ο οποίος είχε ήδη αναλάβει την ομάδα από την περσινή σεζόν. Ο νεαρός παράγοντας δεν κρύβει την αγάπη που έχει για το ιστορικό σωματείο, όπως φυσικά ισχύει το ίδιο και για ολόκληρο το ΔΣ, του οποίου και μακροπρόθεσμος στόχος είναι να δει τους «κυανοπράσινους» να επιστρέφουν και πάλι στις επαγγελματικές κατηγορίες. Ακολουθεί αναλυτικά ο Δελτίο Τύπου που εξεδόθη με το πέρας της διαδικασίας:«Με την παρουσία πολλών φίλων της ομάδας πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 18Ιουνίου 2012 και ώρα 20:00 μ.μ στα γραφεία του Θριάμβου που βρίσκονται επί της οδού Δερβενακίων 10 στη Δάφνη η γενική συνέλευση της ομάδας.

 

Τα θέματα ήταν τα εξής:

 

1. Απολογισμός πεπραγμένων

 

2. Οικονομικός απολογισμός

 

3. Απαλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου

 

4. Υποβολή Υποψηφιοτήτων και εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

 

Μετά από την διαδικασία των εκλογών το νέο διοικητικό συμβούλιο του Θριάμβου είναι το εξής: Νικόλαος Ντίνος: Πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου, Θεόδωρος Κούτρας: Α΄ Αντιπρόεδρος, Παναγιώτης Φλάκας:Β΄ Αντιπρόεδρος, Μιχάλης Τζάνογλος: Γενικός Γραμματέας και Υπεύθυνος Χάντμπολ, Γεώργιος Κηπουράς: Ταμίας και Υπεύθυνος Μπάσκετ, Γρηγόρης Κασσεσιάν: Ειδικός Γραμματέας,Γεώργιος Αυγουλάς: Γενικός Αρχηγός, Απόστολος Συρράκος: Έφορος Ποδοσφαίρου, Δήμητρα Λαμπροπούλου: Υπεύθυνη Ακαδημιών, Αθανασία Σκιαδοπούλου: Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων, Θεόδωρος Καλλιγάς: Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου, Γεώργιος Σοιλεμετζίδης:Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου, Θεόδωρος Τομαράς: Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου, Φραγκίσκος Μπερζάμης: Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου, Νικόλαος Αντωναρόπουλος: Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου.

 

Η λιτή δήλωση του Νίκου Ντίνου

 

Τέλος ο Νίκος Ντίνος προέβει στην ακόλουθη δήλωση, στην οποία και τονίζει τον μακροπρόθεσμο στόχο του Θριάμβου, ο οποίος είναι η άνοδος του συλλόγου στις Εθνικές Κατηγορίες: «Ως νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Θριάμβου είχαμε και έχουμε πάντα ένα και μόνο στόχο: Την άνοδο της αγαπημένης μας ομάδας στις μεγάλες Εθνικές Κατηγορίες. Όλοι μαζί μπορούμε να πάμε τον Θρίαμβο ψηλά εκεί όπου είναι η πραγματική του θέση».

 

Κωνσταντίνος Ράπτης(kraptis1449@hotmail.com)

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply