Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Θωμάς Μπένας: “Φέτος είναι η χρονιά του ΠΑΟ Ρουφ”

Published

on

Ο Θωμάς Μπένας αποτελεί κάτοικο κέντρου τα τελευταία χρόνια έχοντας συνδέσει τα παιδικά του χρόνια με την ομάδα του ΠΑΟ Ρουφ.

Ο νεαρός που σιγά-σιγά αρχίζει και αποκτά τα στοιχεία εκείνα που θα πρέπει να έχει ένα στόπερ για να κάνει το παραπάνω βήμα θέλει να αποτελέσει τον ηγέτη στην αμυντική γραμμή της “Αούστρια”. Φέτος μάλιστα του δίνεται αυτή η δυνατότητα δεδομένου ότι ο κύριος στόχος είναι ο πρωταθλητισμός.Ο ίδιος αναφέρθηκε στη φετινή σεζόν μέσω συνέντευξης.

Αναλυτικά, τα όσα τόνισε

-Ποιοι είναι οι στόχοι της ομάδας;
Καθαρά πρωτος στόχος της ομάδας είναι η άνοδο στην Γ εθνική εκεί που ανήκει η ομάδα. Σίγουρα θα έχουμε δύσκολη αποστολή αλλά είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε την οποιαδήποτε δυσκολία μας παρουσιαστεί για να φτάσουμε στην επίτευξη του στόχου.
-Γιατι παραμείνεις στον ΠΑΟ Ρουφ;
Είναι ο τρίτος μου χρόνος στην ομάδα. Φέτος ήθελα να παραμείνω μετά από συζήτηση με τον κ.Κουναδη και επίσης λαχταρώ πολύ την άνοδο φέτος. Ήμασταν πολύ κοντά πριν δυο χρόνια να την πετύχουμε ευελπιστώ πως φέτος θα είναι η χρόνια μας.
-Ποιες είναι οι φιλοδοξίες σου;
Στόχος μου είναι να μπορέσω μέσα από την δουλειά μου και την προσπάθεια μου να πάρω μεταγραφή στα μεγάλα κλαμπ της Ελλάδας και να καθιερωθώ.
-Που θα κριθεί το φετινό πρωτάθλημα;
Πιστεύω θα γίνει ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Όλες οι ομάδες έχουν ενισχύσει σημαντικά τα ρόστερ τους και πιστεύω ο τίτλος θα κριθεί στις λεπτομέρειες.
-Τι θα πρέπει να έχει το Ρουφ για να πετύχει το στόχο του;
Στο μυαλό μας πρέπει να υπάρχει μια λέξη: Ο πρωταθλητισμός. Έχουμε ένα πολύ ποιοτικό ρόστερ φέτος με παιδιά έμπειρα και με ορεξη για δουλειά όπως εξίσου έμπειρο είναι και το προπονητικό μας staff. Με την δουλειά που γίνεται από 23 Ιουλίου οποίος και αν είναι βασικός και αναπληρωματικός όταν θα έρθει η ώρα του να παίξει θα δίνει το 100% και στο τέλος θα είμαστε εμείς αυτοί που θα πανηγυρίσουν.