Connect with us

Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Θωράκισε τα γκολπόστ με Ραφαήλ Κουτσογιαννούλη ο Απόλλων Ποντίων Ασπροπύργου

Published

on

Σε μια σπουδαία μεταγραφή που ενισχύει σε σημαντικό βαθμό την ομάδα στη νευραλγική θέση κάτω από τα γκολπόστ προχώρησε ο Απόλλων Ποντίων Ασπροπύργου, που απέκτησε τον Ραφαήλ Κουτσογαννούλη.

Ο εξαιρετικός 23χρονος γκολκίπερ τη σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε στο Κερατσίνι, με το οποίο κατέκτησε τον τίτλο στην Α’ Πειραιά, έχοντας καθοριστική συμβολή, έχοντας δεχτεί μόλις 11 γκολ.

Ξεκίνησε την καριέρα του στην Ακαδημία του Γιώργου Πλίτση στη Λάρισα, και ξεκίνησε να αγωνίζεται στα τοπικά πρωταθλήματα και στην Γ’ Εθνική. Νέα Πολιτεία, Αχιλλέας Φαρσάλων, Δωτιέας Αγιάς και Ορέστης Ορεστιάδας οι σταθμοί της καριέρας του πριν φορέσει τη φανέλα των ροσονέρι του Κερατσινίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σαν βασικός γκολκίπερ της ομάδας της Τροχαίας Αθηνών κατέκτησε τον τίτλο στο πρωτάθλημα των Αστυνομικών Υπηρεσιών Αττικής, και μάλιστα χωρίς ήττα, όντας ένας από τους βασικούς συντελεστές της επιτυχίας αυτής.

Ετσι, ο τεχνικός της ομάδας Μάκης Παπαδόπουλος θα έχει στα χέρια του μια ιδιαίτερα αξιόπιστη λύση σε αυτή την πολύ σημαντική θέση…