Connect with us

Γ Εθνική

Θύελλα Καμαρίου – Πανθηραϊκός 0-1

Published

on

Δεν κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣ Κυκλάδων η Θύελλα Καμαρίου, καθώς γνώρισε την ήττα από τον Πανθηραϊκό με σκορ 0-1.

 

Η Θύελλα Καμαρίου με εντελώς διαφορετική εντεκάδα από αυτήν που παρουσιάζει στο πρωτάθλημα, έδειξε πάρα πολύ καλό πρόσωπο σε ένα παιχνίδι με λιγοστές φάσεις που δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας.

Οι παίκτες του Βαγγέλη Χαντέ κατέγραψαν τις περισσότερες ευκαιρίες, που όμως δεν μπόρεσαν να μετουσιώσουν σε γκολ, απέναντι στον Πανθηραϊκό που είχε δύο φάσεις, και η μια ήταν το γκολ του στο 82′.

 

Έτσι, με το τέρμα του Λούκα στο 82′ από απευθείας εκτέλεση φάουλ (το οποίο αμφισβητήθηκε) ο Πανθηραϊκός πήρε την πρόκριση για την 3η φάση του Κυπέλλου.

 

ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ (Βαγγέλης Χαντές): Ασημέλλης, Παπαδόπουλος, Γελαδάρης, Σπανός, Μαντούσης, Τουγουντζόγλου, Δήμος (88′ Μαυρομάτης), Πούτσι, Βεζιρτζόγλου, Ράπτης, Ντινιωτάκης

ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟΣ (Μανώλης Παπαματθαιάκης): Ντούνης, Τσόπελας, Χούσα, Μπιρμπίλι, Λούκα, Παπασάββας, Αντωνιάδης, Κόντη (47′ λ.τρ. Σεΐτι), Νομικός (64′ Βαλαβανόπουλος, 73′ λ.τρ. Περγιάλης), Κορέττα (58′ Παληγεώργος), Μαναριώτης