Connect with us

stoplekto

Ιάλυσος – Ολυμπιακός Αγ. Στεφάνου 2-0

Published

on

Προσπάθησε αλλά δεν μπόρεσε στη Ρόδο το Μπογιάτι και έμεινε εκτός της διεκδίκησης της ανόδου.

Το φιλμ του αγώνα.

Στο 22′ ο Σταυλάς έκανε δυνατό σουτ από καλό σημείο μέσα στην περιοχή αλλά ο Μπακόλας έδιωξε τη μπάλα σε κόρνερ.

Στο 29′ ο Παφιάκης εκτέλεσε απευθείας ένα φάουλ από τα αριστερά αλλά ο Μπακόλας έδιωξε τη μπάλα με γορθιές και αυτή κατέληξε πλάγιο άουτ..

Στο 42′ ο Χατζηφούντας έκανε σέντρα σουτ από τα δεξιά μέσα στην περιοχή, η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο και στη συνέχεια διώχθηκε από τους αμυνόμενους.

Στο 43′ ο Ρεκλείτης έκανε την κάθετη πάσα στον Σπάρταλη ο οποίος όμως δεν πρόλαβε τη μπάλα καθώς ο Μπακόλας γρήγορα και μπλόκαρε,

Στο 50′ ο Πανόπουλος έκανε ωραία ατομική προσπάθεια από τα αριστερά, πάσαρε στον Σπάρταλη ο οποίος πλάσαρε από το ύψος του πέναλτι όμως η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι καθώς χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και κατέληξε άουτ.

Στο 52′ ο Παφιάκης έκανε τη σέντρα από τα δεξιά προς το δεύτερο δοκάρι, ο Σπάρταλης ήταν αμαρκάριστος και έκανε το πλασέ αλλά ο Μπακόλας απόκρουσε ενστικτωδώς. Στην συνέχεια απομάκρυναν τη μπάλα οι αμυνόμενοι.

55′ κόκκινη κάρτα: Ο Τσιούμας αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα στον Δράκο.

Στο 59′ μετά από λάθος συννενόηση του Μπακόλα με τους αμυνόμενους, ο Παφιάκης βρέθηκε σε πλεονεκτικό σημείο και έκανε σουτ αλλά πάνω στη γραμμή έδιωξε με κεφαλιά ο Μπερμπάντης.

Στο 60′ ο Ρεκλείτης έκανε δυνατό σουτ έξω από την περιοχή αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

ΓΚΟΛ! Στο 64′ ο Χατζηφούντας έκανε με τακουνάκι πάσα στον Παφιάκη που μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε διαγώνια κάνοντας το 1 – 0.

ΓΚΟΛ! Στο 66′ ο Ρεκλείτης με ωραίο δυνατό σουτ έξω από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα (στο “παραθυράκι”) κάνοντας το 2 – 0..

Στο 87′ ο Γιουβανέλης εκτέλεσε κόρνερ και ο Αθανασόπουλος έκανε την κοντινή κεφαλιά αλλά η μπάλα κόντραρε σε αμυνόμενο και κατέληξε και πάλι κόρνερ. Το εκτέλεσε αυτή τη φορά ο Τσουμάνης με τον Αθανασόπουλο να κάνει νέα κεφαλιά αλλά αυτή τη φορά η μπάλα κατέληξε άουτ.

Διαιτητής: Ρατσιάτος (Καραγεώργος, Νενεκούμης) Αργολίδας

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΙΑΛΥΣΟΣ: Κεφάλας, Πανόπουλος, Σαχίνης, Πελέκης (80′ Μαλλιάκας), Σταυλάς, Κρομμύδας Γ. (63′ Καρπαθάκης), Παφιάκης, Σπάρταλης (70′ Αμπελάς), Χατζηφούντας, Δράκος, Ρεκλείτης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μπακόλας, Λέκκα, Στεφανή (67′ Βαζέχα), Τσιούμας, Μπερμπάντης, Ιωσήπου, Καρποντίνης, Μαρκομιχάλης (67′ Κατσιγιάννης), Φώσκολος (80′ Τσουμάνης), Αθανασόπουλος, Γιουβανέλης

Νίκος Σαλτερής

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply