Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ιάσονας – Σούρμενα 1-1

Published

on

Σπουδαίο βαθμό απέσπασαν τα Σούρμενα στην αναμέτρηση με τον Ιάσονα Αγίου Φανουρίου καθώς έμειναν στο 1-1. Πάντως, οι γηπεδούχοι έχουν παράπονα από τη διαιτησία ειδικότερα για τη φάση που σημειώθηκε στο 28′, οταν αμυντικός των φιλοξενούμενων έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του υπό την πίεση ποδοσφαιριστή των γηπεδούχων ο οποίος υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ. Αξίζει να σημειωθεί ότι, σε ακόμη ένα παιχνίδι οι ”κόκκινοι”… χρωστάνε πολλά στην εμπειρία του Γιάννη Γαζή ο οποίος στο 43′ με εξαιρετική πάσα βρήκε τον Γιαννόπουλο ο οποίος με σουτ έγραψε το 1-0. Η απάντηση για την ομάδα από τον Άγιο Φανούριο ήρθε στο 71′ χάρις σε κεφαλιά του Παπαμιχαήλ.

Διαιτητές: Κυριακόπουλος, Μεϊντανάς-Κορτέσης

ΙΑΣΩΝ: Τσουκαλάς, Βασιλάκος Β. (46′ Γκίκας), Βασιλάκος Η., Λούτσος, Θανόπουλος Θ., Πατέλης, Καψιώχας (80′ Βότανος), Φιλόπουλος (60′ Παπαμιχαήλ), Θανόπουλος Δ., Πατσιαβούρας, Τσάτσα

ΣΟΥΡΜΕΝΑ: Αντζουλάκος, Μετλίου, Κοντιμπάς, Αργάνης, Σκουρλάς, Γεωργίου, Θεοδώρου, Χατζηγεωργίου (85′ Μακρογκίκας), Ζιώγας (60′ Δημογιάννης), Γαζής, Γιαννόπουλος (70′ Παναγιωτάκης).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply