Connect with us

stoplekto

Ικανοποίηση στην ΑΕ Περάματος

Published

on

Διατήρησε το αήττητο στην έδρα της η ΑΕ Περάματος για το φετινό πρωτάθλημα , τερματίζοντας στην πρώτη θέση .

Στο σύλλογο σκέφτονται πλέον την επόμενη χρονιά

Στόχος πρώτα να ολοκληρωθούν μεσα στον μήνα Μάιο όλες οι οικονομικές εκκρεμότητες της χρονιάς, να πραγματοποιηθεί η ετήσια γενική συνέλευση και να αρχίσουν οι συζητήσεις για τον σχεδιασμό για την νέα σαιζόν .Πρόθεση της διοίκησης είναι να κρατήσει στην ομάδα όλα τα παιδιά που διέπρεψαν πέρυσι ( σύμφωνα και με την σχετική εισήγηση του Νίκου Παπαρουνη) στα οποία και πάλι εκφράζεται ένα μεγάλοι ευχαριστώ για το δέσιμο, την αγωνιστικότητα και την αυταπάρνηση που έδειξαν σε όλη την χρονιά, καθώς σχεδόν όλοι έδειξαν φανερά σημάδια βελτίωσης, αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά.

Παράλληλα οι προπονήσεις θα συνεχιστούν όλο τον Μάιο και θα πραγματοποιηθούν φιλικά παιχνίδια και τουρνουά τα οποία θα οριστικοποιηθούν τις επόμενες μέρες .Ήδη σε φιλικό αγώνα  η ομαδα  νίκησε την ΑΕ. Μοσχάτου εκτός έδρας  με 4-3 ( Σκόρερς οι Τσαγκάρης(2) , Μαούνης , Παπαδόπουλος .Σε αυτά τα παιχνίδια θα γίνουν δοκιμές ποδοσφαιριστών .Επ´ της ευκαιρίας καλούνται όσοι ποδοσφαιριστές θα ήθελαν να δοκιμαστούν στην Α.Ε.ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ , να επικοινωνήσουν με τον γεν. Αρχηγό Γρηγόρη Μικρούλη στο 6944139921 και τον προπονητή Νίκο Παπαρούνη στο 6946472995.

Όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα εύχεται καλή στρατιωτική θητεία και επάνοδο στον Κώστα Κωνσταντακόπουλο που πρόσφατα στρατεύτηκε.

Από μέρους της διοίκησης του συλλόγου εκφράζονται τα συγχαρητήρια στον πρωταθλητή του ομίλου ΑΠΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ καθώς και στον  ΙΚΑΡΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ , πρωταθλητή του άλλου ομίλου, και ευχές για καλή επιτυχία στα μπαράζ.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply