Connect with us

Ε.Π.Σ.Α

Ιπποκράτης: Περισσότερα τα χαμόγελα…

Published

on

Τον απολογισμό της χρονιάς που ολοκληρώθηκε έκανε ο Ιπποκράτης…

Αναλυτικά…

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της αντρικής ομάδας στη Β’ Κατηγορία ΕΠΣΑ για τη σεζόν 2023-’24 ολοκληρώθηκαν και εντός του μήνα τερματίζεται και η αγωνιστική δραστηριότητα της ποδοσφαιρικής μας Ακαδημίας.

 

Το τι έγινε και τι δεν έγινε, σε επίπεδο αντρικού φέτος, δεν έχει πλέον καμία σημασία και δεν είναι της ώρας ούτε του χώρου να αναλυθεί. Άλλωστε για το γεγονός ότι η επόμενη σεζόν θα μας βρει στη χαμηλότερη Κατηγορία, η ευθύνη βαρύνει αποκλειστικά εμάς και κανέναν άλλον.

 

Τα συναισθήματα πάντως είναι ανάμεικτα και στον απολογισμό της χρονιάς τα χαμόγελα είναι περισσότερα, δίνοντας ελαφρά θετικό πρόσημο στην ιστορία.

 

Πρώτον, γιατί ο υποβιβασμός στην Γ’ Αθηνών συμπίπτει με την ολοκλήρωση του αναπτυξιακού πλάνου που ήθελε το παμπαιδικό του 2019, βάση του αντρικού το 2024 και αυτό έγινε ήδη δύο μήνες πριν την ολοκλήρωση του φετινού πρωταθλήματος, με τα αποτελέσματα μάλιστα να δείχνουν ότι αν είχε προηγηθεί χρονικά, τότε και ο επίλογος της χρονιάς θα είχε -πιθανότατα- γραφτεί διαφορετικά.

 

Και δεύτερον, γιατί η ποδοσφαιρική μας Ακαδημία ενισχύθηκε περαιτέρω (και ποσοτικά και ποιοτικά), σαφές δείγμα ότι όλο και περισσότεροι αναγνωρίζουν την συγκροτημένη προσπάθεια που καταβάλλεται και επιθυμούν να αποτελέσουν μέρος της.

Μεγάλη η ικανοποίηση όσο και η ευθύνη να δικαιώσουμε -και πάλι- τις προσδοκίες. Ευχαρίστως την αναλαμβάνουμε.

 

Τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν ανακοινώσεις για τα προγράμματα ατομικής βελτίωσης που θα λειτουργήσουν το πρώτο 15νθήμερο του Ιουλίου, όπως και τα δοκιμαστικά στελέχωσης των αγωνιστικών τμημάτων Κ15 και Κ13 (γενν. 2010-’13) στο πλαίσιο των υποχρεώσεών τους στα πρωταθλήματα ΕΠΣΑ.

 

Μ. ΡΑΚΙΝΤΖΑΚΗΣ

Δ. ΓΕΡΟΝΤΗΣ