Connect with us

stoplekto

Ισοπαλία και ένταση στο Μπραχάμι

Published

on

Δυνατό ματς διεξήχθη στο Μπραχάμι μεταξύ του Αγίου Δημητρίου και των Ιλισίων 2004. Πέρα από τελικό 1-1, αξίζει να σταθούμε στο μικροεπεισόδιο που συνέβη λίγο πριν την σέντρα. Ο Πρόεδρος των φιλοξενούμενων, Παντελής Ξενιτίδης, δέχθηκε επίθεση από τον Πρόεδρο του συλλόγου του Μπραχαμίου, Μανώλη Τζινευράκη, και ορισμένα άτομα αγνώστων στοιχείων. Οι τελευταίοι είχαν εντολή να απομακρύνουν από τον αγωνιστικό χώρο τον Πρόεδρο των Ιλισίων κι ας ήταν δηλωμένος στο φύλλο αγώνος, όπως συνηθίζει. Στα αγωνιστικά, η βροχή δυσκόλεψε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών, οι οποίοι τα έδωσαν όλα για το τρίποντο. Στο 64′ ο Ζησόπουλος άνοιξε το σκορ με υπέροχη εκτέλεση φάουλ για τους ‘κυανέρυθρους’ φτάνοντας τα δύο γκολ στο πρωτάθλημα. Πάντως, ο Σόκλας δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και στο 86′ εκμεταλλεύτηκε την σέντρα του Ντούσκο σκοράροντας με κοντινή κεφαλιά για το τελικό 1-1. Πλέον, οι δύο σύλλογοι έχουν από επτά βαθμούς στην κορυφή.

Διαιτητές: Στάικος, Γεωργής, Κωστούλας.

Αγ.Δημήτριος (Βαγγέλης Φωτουλάκης): Μανέας, Σμυρλής, Αλβάρο, Κυριάκης, Τσαρούχης, Φειδάς, Ζενάι (60′ Ζησόπουλος), Κοκλίδης (46′ Μανιάτης), Χαραλαμπόπουλος (75′ Στρατής), Κασιμάτης, Στεφανιδάκης.

Ιλίσια (Περικλής Παπαζαφειρόπουλος): Λώλος, Βαλσάμης, Μαλάι (92′ Ρούτσι), Μπίτης, Χ. Παναγόπουλος, Δασκαλόπουλος, Τριάντος (65′ Ρέντζιος), Σόκλας, Ντούσκο (89′ Πρέντζας), Ρέτσκα, Ρισβάς.