Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ισοπαλία με… φωνές για Χαλάνδρι και Άρη Πετρούπολης

Published

on

Ισόπαλοι με σκορ 1-1 αναδείχθηκαν Χαλάνδρι και Άρης Πετρούπολης σε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα ματς της 11ης αγωνιστικής στον 2ο όμιλο.

Παρά το ισόπαλο αποτέλεσμα και μετά την ήττα της Δόξας Βύρωνος και του Πανερυθραϊκού, το Χαλάνδρι παρέμεινε στην κορυφή του ομίλου ωστόσο αυτή τη φορά δεν έχει συγκάτοικο αφού έφτασε τος 20 βαθμούς έχοντας ένα ματς περισσότερο από την Ηλιούπολη.

Από την άλλη, ο Άρης που θεωρεί ότι κακώς ακυρώθηκε ως επιθετικό φάουλ πάνω στον Φάνη Κατσούλη το γκολ του Τσάτσα στο 73′, εφτασε με την ισοπαλία αυτή τους 14 βαθμούς συγκατοικώντας μαζί με Καματερό και Αγίους Αναργυρους στην 7η θέση.

Πάντως θα πρέπει να σημειωθεί ότι και η πλευρά του Χαλανδρίου τα ‘έχει’ με τον Κοσικίδη, υποστηρίζοντας ότι ο ρέφερι από την Αθήνα αρνήθηκε καθαρή παράβαση πέναλτι στο 48′ πάνω στον Λουκά.

Μόλις στο 12′ οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο γκολ με τον Τζώρτζη να έχει δοκάρι και στην επαναφορά ο Τσίτσαρης να στέλνει τη μπάλα άουτ σε κενή εστία. Οι πράσινοι συνέχισαν να δημιουργούν ευκαιρίες με τον Τζώρτζη, τον Παπάζογλου και τον Α. Κατσιούλη όμως το 0-0 έμεινε μέχρι τη λήξη του α’ μέρους.

Στην επανάληψη, ο Νίκολι με κεφαλιά μετά από κόρνερ έκανε το 0-1 για τον Άρη που στάθηκε αρκετά καλά στον αγώνα. Στη συνέχεια, οι γηπεδούχοι πίεσαν και κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 80′ με τον Αχιλλέα Κατσιούλη να κάνει το 1-1. Νωρίτερα και συγκεκριμένα στο 75′ ο Τσάτσα επιχείρησε το σουτ με τη μπάλα να καταλήγει σε σώματα αμυντικών και να μην βρίσκει εστία ενώ στο 76′ ο Κανέλος είχε δοκάρι..

ΧΑΛΑΝΔΡΙ (Κώστας Ρούπτσος) Κατσιούλης Θ, Μερτής (70′ Καγιώργης), Φωτάκης (46′ Αμανατιδης), Θανόπουλος, Καρακάσης, Φελέκης, Λουκάς, Παπάζογλου, (70′ Κανέλλος) Κατσιούλης Α., Τσίτσαρης, Τζωρτζης.

ΑΡΗΣ (ΑλέξηςΓκλεγκλες) Τσαφάι, Λάππα, Παναγιωτίδης, Βασιλάκος, Λάλα, Νικολι, Τσέλια, Παούρης (80′ Χαλιάσος), Τζαμαλής (90′ Κρητικος), Κυριαζής (68′ Ζούκας), Τσάτσα.