Connect with us

3ος Όμιλος

Ισοπαλία στην Μανολάδα 0-0 ο Πανελευσινιακός

Παράπονα για την διαιτησία από τους Ελευσίνιους

Published

on

Πολύτιμο έδαφος στην προσπάθεια που καταβάλει για την κατάκτηση του τίτλου έχασε ο Πανελευσινιακός ο οποίος έμεινε στο… άσφαιρο 0-0 με την Δόξα Νέας Μανολάδας.

Οι μαυρετοί παρουσίασαν πολύ καλό πρόσωπο, κοίταξαν στα μάτια την πρωτοπόρο ομάδα του ομίλου και μπροστά στο κατάμεστο ‘Β. Μουρκιώτης’ πήραν σημαντικό βαθμό. Πάντως, θα πρέπει να σημειωθεί ότι ακυρώθηκαν δυο γκολ από κάθε πλευρά, με τους γηπεδούχους στο 59′ να βρίσκουν δίχτυα με τον Αναγνωστόπουλο και να ακυρώνεται ως οφσάντ, ενώ στο 89′ ο Κουσκουνάς με πλασέ βρήκε δίχυα όμως το γκολ ακυρώθηκε μετά από υπόδειξη του βοηθού για οφσάιντ,με τους φιλοξενούμενους  να έχουν τρομερά παράπονα.

Μάλιστα, στη συγκεκριμένη φάση λίγο έλειψε να λάβουν χώρα επεισόδια όμως τα πνεύματα ηρέμησαν άμεσα.

Στο 58′ οι γηπεδούχοι ειχαν δοκάρι με τον Γούρμα.

Οι σταχυοφόροι πλέον απέχουν έχουν διαφορά τριών βαθμών από τον Παναργειακό και έχουν δικαίωμα μονάχα σε μια γκέλα

Διαιτητές: Μακρυπόδης, Τσιρίνης-Ζαρκάδας (Αχαϊας)

ΔΟΞΑ Ν. ΜΑΝΩΛΑΔΑΣ (Μίλτος Γκόφας): Τσάπαλος, Αγουρίδης, Μπίζος, Αναγνωστόπουλος (84′ Αδαμόπουλος), Παπαδόπουλος, Σωτηρόπουλος, Νικολόπουλος (89′ Λιβάνης), Βατσής, Γούρμος (77′ Αργυρόπουλος), Μελετίδης, Κοτσόκολος

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Σταύρος Ψιμουλάκης): Πουρής, Παπαπαναγιώτου, Στουρνάρας, Κουμπαρούλης, Μάρης, Ριζογιάννης, Δουκάκης (64′ Μπουσινάκης), Μακρίδης, Κουσκουνάς, Γκεμίσης (57′ Γκέσιος), Φλίγκος.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply