Connect with us

Γ Εθνική

Ισοπαλία 1-1 Βύζα με Δόξα Δράμας (φώτο)

Καλό παιχνίδι στα Μέγαρα

Published

on

Ο Βύζας δεν κατάφερε να φύγει με νίκη απο την έδρα του αφού παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στην Δόξα Δράμας μετά απο ένα αμφίροπο παιχνίδι.

Στο πρώτο ημίχρονο οι κιτρινόμαυροι του Θύμιου Γεωργούλη είχαν τον έλεγχο του αγώνα και κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα στο σκόρ. Στην επανάληψη το σκηνικό αλλαξε με την ομάδα της Δόξας να πάρει τον έλεγχο του αγώνα και να φέρει το μάτς στα ίσια. Ομως οι κιτρινόμαυροι είχαν σε πολύ καλή ημέρα τον τερματοφύλακα Χρήστο Πουρή ο οποίος έπιασε τα άπιαστα.Στο τέλος είχαμε λαικά δικαστήρια με φιλάθλους του Βύζα και τον πρόεδρο Κώστα Κοσσυβάκη και τον Σωτήρη Μαυρονάσιο ο οποίος εξήγησε την άσχημη πορεία του Βύζα στο πρωτάθλημα.

ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΦΑΣΕΙΣ

Στο 7′ ξαφνική αντεπίθεση της Δόξας απο τα δεξιά με τον Πουλάκο που έβγαλε την σέντρα και ο Κάπελ που βρέθηκε τε-α-τετ με τον Πουρή πλάσαρε άουτ. Δεκατρία λεπτά αργότερα κόρνερ του Σιώκου ο Αρναρέλλης έπιασε το σούτ που πέρασε ξυστά άουτ απο το αριστερό κάθετο δοκάρι του Δαύκου.

Στην συνέχεια στο 27′ ΓΚΟΛΛΛΛΛ φάουλ κομπίνα ο Κρητικός με δυνατό σούτ έξω απο την περιοχή έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία του Δαύκου 1-0.

Στο 51′ φάουλ απο τα αριστερά του Σοιλέδη ο Πουλάκος έπιασε την κεφαλιά και απέκρουσε ο Πουρής. Εξι λεπτά αργότερα σούτ του Σοιλέδη απέκρουσε ο Πουρής η μπάλα έφτασε στον Πουλάκο που έπιασε την κεφαλιά άουτ. Δύο λεπτά αργότερα δυνατό σούτ του Χαντασέλι μπλόκαρε ο Πουρής. Στην συνέχεια στο 71′ και 72′ ο τερματοφύλακας του Βύζα Πουρής έκανε δυο αποκρούσεις σε σούτ των Χαντασέλι και Σοιλέδη.

Στο 79′ ΓΚΟΛΛΛΛ ο Χαντασέλι έβγαλε την σέντρα και ο Σοιλέδης με κεφαλιά ισοφάρισε 1-1.

Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε απο τον πάγκο της Δόξας Δράμας για διαμαρτυρία ο προπονητής Παναγιώτης Τζαναβάρας.

 

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Βράκας (Ευβοίας)ΒΟΗΘΟΙ: Λάμιας, Σερεμέτης (Μεσσηνίας)Κίτρινες: Σοιλέδης 34’Πουρής 62′ Κάπελ 64′ Ταραλίδης 65′ Κοντεών 66′ Μπιτσάκος 81’Σπαγγής 82′ Κασσός 94+4.

 

ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ(προπονητής Θύμιος Γεωργούλης):Πουρής, Γρομητσάρης, Κρητικός, Χαρτσιάς, Μπιτσάκος, Διαμαντόπουλος, Σιώκος(55’Ρεκλείτης), Αρναρέλλης(69′ Μανδύλης), Γκεμίσης(86’Ζάρκος), Δημητρίου, Σπαγγής.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ(Παναγιώτης Τζαναβάρας): Δαύκος, Ταραλίδης, Καμινιώτης, Ιντζόγλου, Σοιλέδης, Κοντεόν, Κάπελ(87’Κασσός), Πουλάκος, Στεργιανός(46′ Χαντασέλι), Μπάρος, Μιλένκοβιτς.

Ρεπορτάζ: ΑΝΕΣΤΗΣ ΤΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply