Connect with us

Uncategorized

Ιστορική πρόκριση για τον Οικονόμο Τσαριτσάνης 5-4 στα πέναλτι τον Τηλυκράτη!

Published

on

Φοβερό ματς στο «Γ. Μητσιμπόνας» η κανονική διάρκεια του αγώνα έληξε με 1-1 .Ο Φλώρος στο 86’ έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους που από το 67’ έπαιζαν με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του τερματοφύλακα Γκιγκούδη (ανέτρεψε τον Καρακάσογλου εκτός περιοχής και αντίκρισε την απευθείας κόκκινη κάρτα). Η χαρά των γηπεδούχων δεν κράτησε πολύ, καθώς στο 86’ ο Τηλυκράτης ισοφάρισε, με σουτ του Αλμπάνη, ύστερα από σέντρα του Λαζαρίδη.

Στην παράταση και στο 119’ δόθηκε πέναλτι υπέρ του Τηλυκράτη σε ανατροπή του Ιασωνίδη, ενώ ο Τσιανάκας αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα, αφήνοντας τον Οικονόμο με εννέα παίκτες. Εκτέλεσε ο Γκόγκας, ο οποίος σημείωσε το 1-2. Στην αμέσως επόμενη φάση στην περιοχή του Τηλυκράτη, ανατράπηκε ο Οικονόμου από τον Ρούσση και ο διαιτητής έδειξε το πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Νικούλης, ισοφαρίζοντας σε 2-2.

Η πρόκριση κρίθηκε στα πέναλτι (5-4), όπου οι γηπεδούχοι αποδείχτηκαν πιο ψύχραιμοι. Για τον Οικονόμο ευστόχησαν οι Μπανούσης, Οικονόμου, Κέρι, Φλώρος, αστόχησε ο Νικούλης, ενώ το νικητήριο πέναλτι εκτέλεσε ο Πούτας.

Για τον Τηλυκράτη εύστοχοι ήταν οι Ρούσης, Ιασωνίδης, Πουταχνίδης, Γκόγκας, ενώ δεν βρήκαν δίχτυα οι Ντουτσαρίδης και Μυροφορίδης..

 

 

ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ: Γκικούδης, Κορομπίλιας, Οικονόμου, Πούτας, Τσιανάκας, Φλώρος, Καραγιάννης (51’ Κουλτσάκης), Καράμπελας (67’ Μπαχτσιβάνος), Μπλέντι (105’ Κέρι), Μπανούσης, Νικούλης

ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ: Παπαδόπουλος, Λαζαρίδης, Προβατίδης (83’ Μυροφορίδης), Ιασωνίδης, Ρούσσης, Παπανίκου (60’ Αχείμαστος), Ντουτσαρίδης, Πουταχίδης, Καρακάσογλου (71’ Αλμπάνης), Γκόγκας, Κατσίκης

 

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply