Connect with us

stoplekto

Ισχυρή διοίκηση η Δόξα Πειραιά

Published

on

Νέο Δ.Σ. απέκτησε η Δόξα Πειραιά, με χαρακτηριστικό ότι σε αυτό θα συμμετέχουν και τρεις γυναίκες. Με αυτή την κίνηση η ομάδα φιλοδοξεί να βοηθήσουν από την πλευρά τους όσο γίνεται περισσότερο στη νέα προσπάθεια που γίνεται.

Ο λόγος για τις κυρίες Κωνσταντίνα Γκούρλια, Κατερίνα Βερτούρδου και Μαρία Παντερμαλη.

Αναλυτικά η  νέα διοίκηση:

Πρόεδρος Σπύρος Παπαϊωάννου, Αντιπρόεδροι Κωνσταντίνα Γκούρλια και Κατερίνα Βερτούρδου, Γενικός Γραμματέας Τάκης Πικραμένος, Ταμίας Μανώλης Καραμπίνης, Γενικός Αρχηγός Κώστας Φελλάς, Έφορος υλικού Βαγγέλης Κοντός, Υπεύθυνος Ακαδημιών Μανώλης Καραμπίνης, Γραμματεία Ακαδημιών Μαρία Παντερμαλή, Δημόσιες Σχέσεις Τάκης Πικραμένος, Γιάννης Παπαϊωάννου, Υπεύθυνος Φιλάθλων και Γηπέδου Νίκος Λώλης και σύμβολοι οι Νίκος Αγγέλου, Γιάννης Παπαγιωτάκης και Σταύρος Παπαγεωργίου.

Προπονητής στην ομάδα είναι ο Αλέκος Λιθόπουλος και διευθυντής Ακαδημίας ο προπονητής Γιάννης Καλαϊτζής, που μαζί με τον έφορο Μανώλη Καραμπίνη έχουν συγκροτήσει μια δυνατή ομάδα αξιολογώντας ταλέντα του συλλόγου.

Ένα από τα πιο δραστήρια στελέχη της Δόξας, ο Τάκης Πικραμένος σε επικοινωνία που είχε με τη στήλη μας είπε: «Είμαστε όλοι ενωμένοι και φιλοδοξούμε φέτος να έχουμε μια πολύ καλή χρονιά χωρίς προβλήματα».