Connect with us

Uncategorized

Ισόπαλία στο Ιωνικός – ΑΕΚ

Published

on

Ισόπαλη με 1-1 αναδείχθηκε η ΑΕΚ στη Νεάπολη στην φιλική αναμέτρηση με αντίπαλο τον Ιωνικό. Ο Τσίτας το γκολ της «Ένωσης», στο τελευταίο λεπτό η ισοφάριση του Ιωνικού με πέναλτι…

 

Το αποτέλεσμα, ίσως, είναι το τελευταίο πράγμα που ενδιέφερε το Βαγγέλη Βλάχο στο σημερινό παιχνίδι, καθώς ο τεχνικός της ΑΕΚ ήθελε να δει περισσότερο την αγωνιστική κατάσταση και των υπόλοιπων παικτών, κυρίως των «μικρών», αφού θέλει όλο το ρόστερ ετοιμοπόλεμο.

 

Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς κάτι το ιδιαίτερο, καθώς οι φάσεις ήταν λιγοστές μπροστά από τις δυο εστίες. Η πρώτη ευκαιρία σημειώθηκε στο 16΄, όταν μετά από άστοχη έξοδο του Μακρυωνίτη ο Τσούπρος έδιωξε τη μπάλα λίγο πριν περάσει τη γραμμή από την κεφαλιά του Μωϋσιάδη. Η μοναδική αξιόλογη φάση της ΑΕΚ σημειώθηκε στο 38′ με τον Παυλή από το ύψος του πέναλτι να στέλνει τη μπάλα άουτ.΄

 

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Βαγγέλης Βλάχος προέβη σε πολλές αλλαγές και η «Ένωση» άνοιξε το σκορ στο 47′ με κεφαλιά του Τσίτα έπειτα από κόρνερ του Παυλή. Η ΑΕΚ μετά την επίτευξη του γκολ είχε κι άλλες ευκαιρίες να διπλασιάσει τα τέρματά της, ωστόσο, ούτε ο Τσίτας ούτε ο Σακκόπουλος τα κατάφεραν. Το παιχνίδι γύρω στο 75ο λεπτό έγινε ανοικτό με την μπάλα να πηγαίνει πάνω κάτω με έντονο ρυθμό. Εν τέλει στο 89′, ο Ιωνικός κέρδισε πέναλτι το οποίο μετουσίωσε σε γκολ ο Γιαλελής.

 

Γενικότερα, η ΑΕΚ του δευτέρου ημιχρόνου (οπότε αγωνίστηκαν κυρίως τα πιτσιρίκια) έδειξε πολύ καλά στοιχεία, ενώ στο πρώτο μέρος τα πράγματα δεν πήγαν καλά παρά το γεγονός ότι έπαιξαν αρκετοί παίκτες της πρώτης ομάδας. Στο γήπεδο βρέθηκε ο πρόεδρος της «Ένωσης», Θωμάς Μαύρος, καθώς και ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ, Βασίλης Τσιάρτας.

Η σύνθεση της ΑΕΚ:

A’ μέρος: Μακρυωνίτης, Βλάχος, Τσούπρος, Ντούμπερετ, Νικολόπουλος, Φέτσης ,Κοτσαρίδης, Γκερέιρο, Παυλής, Σταματής, Φουρτάδο.

Β’ μέρος: Mοσχονάς, Αργυρίου, Νικολόπουλος, Βλάχος -Τσούπρος, Φέτσης, Δημγκιόκας , Σακκόπουλος, Παυλής, Κουρέλλας, Τσίτας.

Επίσης αγωνίστηκαν οι:Νικολιάς , Μάλτσι

ΙΩΝΙΚΟΣ: Αδαμόπουλος, Τσικλάκης, Μακρίδης, Χιώτογλου, Μωϋσιάδης, Τσακίρης, Αχλαδιώτης, Κατσαβριάς, Σκαφτούρος, Γεωργίου, Παπαδάκος

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply