Connect with us

Uncategorized

Ισόπαλοι σε γκολ και αποβολές Κερατσίνι με Περαμαϊκό

1-1 το ματς

Published

on

Σε ένα ματς για γερά νεύρα, Κερατσίνι και Περαμαϊκός έμειναν στο ισόπαλο 1-1 αποτέλεσμα, που δεν ευνοεί σε καμία περίπτωση τους «ροσσονέρι». Οι νεοφώτιστοι στάθηκαν άτυχοι καθώς πέρα από το γεγονός ότι ισοφαρίστηκαν στο 1′ των καθυστερήσεων από το αυτογκόλ του Λαπατά, προηγουμένως είχαν απολέσει σημαντικές ευκαιρίες για να «κλειδώσουν» το ματς.

Πριν καν συμπληρωθεί 1′ στο παιχνίδι ο Χαλκιάς από πλευράς φιλοξενούμενων είδε την προσπάθεια του να καταλήγει στο δοκάρι της εστίας του Δημητρόπουλου. Στο 22′ ωστόσο οι «πράσινοι» στάθηκαν πιο τυχεροί παίρνοντας κεφάλι στο σκορ χάρις σε τέρμα που πέτυχε ο Ντούλιας.

Στο 37′ ο Μπερνιδάκης και στο 49′ ο Ντούλιας θα μπορούσαν να είχαν διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας τους, όμως αστόχησαν από πλεονεκτικές θέσεις. Στο 63′ ήταν η σειρά του Διονυσόπουλου από πλευράς Κερατσινίου να σημαδέψει το δοκάρι της εστίας του Τριανταφυλλίδη, ενώ 4′ αργότερα ο ίδιος ποδοσφαιριστής αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη. Η αριθμητική ισορροπία αποκαταστάθηκε στο 80′, όταν ο Χατζηγιαννάκος πήρα την άγουσα για τα αποδυτήρια.

Διαιτητής ήταν ο Αντωνίου (Αθηνών)

ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ (Βαγγέλης Λαϊβεράς): Δημητρόπουλος, Καρράς (57′ Μαρμαρίδης), Κουλακάρης, Παπαδόγκωνας, Βατής, Παντελίδης, Διονυσόπουλος, Κατσίγιαννης, Μαριόλης, Χατζής (46′ Λέτρος), Βαρουξής (68′ Τρουμπούνας)

ΠΕΡΑΜΑΪΚΟΣ (Βασίλης Στασινόπουλος): Τριανταφυλλίδης, Χαλκιάς, Σαμλλίδης, Καραγιάννης, Λαπατάς, Ρούσσος, Ντούλιας (57′ Χατζηγιαννάκος), Ιατρού (90′ Νίκο), Μπερνιδάκης, Σιδέρης, Ανδριανόπουλος (72′ Ερρίκος).

Ρεπορτάζ: Κυριάκος Παντζαρίδης

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply