Connect with us

Uncategorized

Ισόπαλοι το Άργος με την Κόρινθο

1-1 το ματς

Published

on

H Κόρινθος αναδείχθηκε ισόπαλη στο Άργος 1-1 με τον Παναργειακό. Το α’ μέρος πέρασε απαρατήρητο, με τους δυο τερματοφύλακες να παραμένουν για μεγάλο χρονικό διάστημα θεατές. Στο β’ μέρος οι ”λύκοι” παρουσιάστηκαν βελτιωμένοι στον αγωνιστικό χώρο, έχοντας τον έλεγχο με το μέρος τους.

Στο 61′ ο Μπάρλας ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από το Φίλη, με το διαιτητή της συνάντησης Παναγιωτόπουλο (Αιτωλοακαρνανίας) να υποδεικνύει χωρίς δεύτερη σκέψη την άσπρη βούλα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο συνήθης ύποπτος φέτος για τους ”πράσινους” Κολλιάκος, ο οποίος ευστόχησε δίνοντας το προβάδισμα στους γηπεδούχους.

Οι ”ροσονέρι” ωστόσο απάντησαν άμεσα, αφού τέσσερα λεπτά αργότερα ο Προκόπης Σαγανάς έφερε το παιχνίδι στα ίσια, σημειώνοντας το τελικό 1-1.

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ: Κόλλιας, Κουτσοδήμος, Σοφός, Δρούλιας, Τσίλης, Λιάρος, Μπάρλας (73′ Δρυμούρας), Γκίκας (79′ Νότης), Κάπλατζης (83′ Πρίφτης), Κολλιάκος, Τζιώρας

ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Δημαράκης, Μπιτσάκος, Φίλης (68′ Σεϊτάι), Παπαευθυμίου, Μπαλτζής, Σπυρόπουλος, Σιώκος, Λουμπαρδέας, Χατζόπουλος (60′ Ζάρκος), Νιάρος (67′ Λαμπρογεώργος), Σαγανάς

 

Επιμέλεια: Κυριάκος Παντζαρίδης

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply