Connect with us

Uncategorized

Ισόπαλος στην κανονική διάρκεια και στα… πέναλτι

Published

on

O Ολυμπιακός αναδείχθηκε ισόπαλος με 1-1 κόντρα στην Νιούκαστλ στην κανονική διάρκεια και με 4-4 στα πέναλτι!

Η ομάδα του Λιμανιού μετά από ένα «άχρωμο» και… μπερδεμένο-λόγω των πολλών αλλαγών στις θέσεις των παικτών-πρώτο ημίχρονο, ανέβασε την απόδοσή της στο δεύτερο κάτι που έγινε κυρίως εξαιτίας της εισόδου των Αμπντούν, Μήτρογλου, Μανιάτη και Βλαχοδήμου.

Μπορεί στο πρώτο μέρος ο Ολυμπιακός να μην βρήκε τα πατήματα του και να βρέθηκε πίσω στο σκορ από το γκολ του Τέιλορ στο 26΄, αλλά στο δεύτερο μέρος και ειδικά μετά την αποβολή του Μοδέστο στο 74΄ έδειξε πολύ καλά στοιχεία.

Με τον Μήτρογλου να είναι ο MVP και να κάνει το 1-1 στο 79΄ το ματς έληξε ισόπαλο και οδηγήθηκε, όπως και εκείνο με την Μπράγκα, στα πέναλτι. Oι Πειραιώτες αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 4-4 στην «ρώσικη» ρουλέτα και έτσι δεν υπήρξε τελικά κάποιος… νικητής.

Τα πέναλτι:

Ο Αμπντούν το 1-0.

Άουτ το πέναλτι του Σισέ.

2-0 με τον Μανιάτη.

 

2-1 για τη Νιούκαστλ με τον Βούκιτς.

3-1 με τον Πάντελιτς.

3-2 με τον Αμαλφιτανό.

4-2 με τον Χολέμπας για τον Ολυμπιακό.

 

4-3 με τον Μπερντ.

 

Ο Κρουλ αποκρούει το πέναλτι του Τάτου.

 

4-4 από τον Αμπέιντ.

 

Ολυμπιακός: Κάρολ, Παπάζογλου (46΄ Μανωλάς), Φέισα (46΄Μανιάτης), Τζιμπούρ (46΄ Μήτρογλου, 87΄ Καραγκούνης), Φετφατζίδης (46΄ Αμπντούν), Σιόβας, Ντιελνά (46΄Χολέβας), Λυκογιάννης (46΄ Βλαχοδήμος), Σουμπίνιο (46΄ Τάτος), Ντιόγκο (46΄ Μοδέστο), Τοροσίδης (68΄ Πάντελιτς).

Νιούκαστλ: Κρουλ, Σαντόν, Γουίλιανσον, Περτς, Τέιλορ (47΄ Ντιούμετ), Μπιγκιριμάνα, Γκόσλινγκ (36΄ Μεντί Αμπέιτ), Ομπερτάν (72΄ Σάμι Αμεόμπι), Βούκιτς, Σόλα Αμεόμπι (72΄ Παπί Σισέ), Αμαλφιταν

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply