Connect with us

3ος Όμιλος

Ισόπαλο το ντέρμπι της Δυτικής Αττικής

Published

on

Δεν ανέδειξε νικητή το μεγάλο ντέρμπι της Δυτικής Αττικής ανάμεσα στον Βύζαντα Μεγάρων και τον Αστέρα Μαγούλας με τις δυο ομάδες να μένουν στο 1-1. Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο κάτι που αποδεικνύει ότι το αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο. Στο 22′ ο Στρατάκης με ωραίο σουτ έγραψε το 1-0, με τον Σελμανάι να χάνει μεγάλη ευκαιρία στο 40′ να διπλασιάσει τα τέρματα των κιτρινόμαυρων αφού είδε την προσπάθεια του να καταλήγει στο δοκάρι. Στην επανάληψη, το συγκρότημα του Άλκη Ελευθεριάδη πίεσε για να φτάσει στην ισοφάριση και τα κατάφερε στο 85′ χάρις σε όμορφη εκτέλεση φάουλ του Τσούπρου ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτητές: Γκάμαρης, Γιαννόπουλος-Βασιλάκης (Αθηνών)

ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ (Κυριάκος Μίχας): Διαμάντης, Χουστουλάκης, Δημακάκος, Διαμαντόπουλος, Στρατάκης, Αλεβίζος, Μιχαλόπουλος, Σιδέρης, Παπαδόπουλος (76′ Κολιόπουλος), Σελμανάι, Βλάχος

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ (Άλκης Ελευθεριάδης): Βασιλειάδης, Καρίκι, Τσαγκάρης, Βασιλείου, Τσούπρος, Στίλα (80′ Δημόπουλος), Μπεχλής (67′ Μανώλι), Τσατίδης (64′ Παπακωνσταντίνου), Ανδριανόπουλος, Χάντης, Επιτροπάκης.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply