Connect with us

Uncategorized

Ισόπαλο 1-1 το Παναργειακός – Ένωση Ερμιονίδας..

*

Published

on

Δεν ανέδειξε νικητή η αναμέτρηση ανάμεσα στον Παναργειακό και την Ένωση Ερμιονίδας, με τις δυο ομάδες να μένουν στο ισόπαλο 1-1. Στο α’ μέρος οι φιλοξενούμενοι μπήκαν φουριώζοι στον αγωνιστικό χώρο με το Μενίκου στο 18′ να γράφει το 1-0. Στο β’ μέρος οι γηπεδούχοι του Αντώνη Αυλωνίτη μπήκαν στο γήπεδο με μοναδικό στόχο να πετύχουν το τέρμα της ισοφάρισης. Τελικά αυτό ήρθε στο 73, όταν ο Τζιώρας ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Τσολακούδη με το διαιτητή της συνάντησης Μπόρτζαρη (Αχαϊας) να υποδυκνείει χωρίς δεύτερη σκέψη την άσπρη βούλα, αποβάλλοντας παράλληλα το μέσο της Ένωσης. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Κολλιάκος ο οποίος ευστόχησε διαμόρφωνοντας το τελικό 1-1. Στο 87′ η αριθμητική ισορροπία αποκαταστάθηκε, όταν την άγουσα για τα απουτήρια πήρε ο Δρυμοπύρας από πλευράς γηπεδούχων.

 

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ: Παπαδόπουλος, Δρούλιας, Σοφός, Ιασωνίδης, Φίλης, Μπόμπος, Κάπλατζης, Γκίκας (69′ Δρυμούρας), Τριμπόνιας, Κολλιάκος, Κουτσοδήμος (63’΄Τζιώρας)

 

ΕΝΩΣΗ: Καταχανάκης, Σωπιάδης, Μπούρας, Δημητρουλόπουλος, Καρύδης, Στάμος, Στάικος, Τσολακούδης, Τζώρτζης, Δερμιτζάκης (85′ Αντωνόπουλος), Μενίκου (57′ Κάνδιας)

Kυριάκος Παντζαρίδης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply