Connect with us

Γ Εθνική

Ισόπαλο 1-1 το Πλατανιάς – Πανσερραϊκός

Published

on

Ισόπαλο με 1-1 τελείωσε το μεγάλο ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής για την Football League ανάμεσα στον Πλατανιά και τον Πανσερραϊκό.

 

Έτσι λοιπόν από σήμερα το απόγευμα ο Πλατανιάς απόκτησε συγκάτοικο στην κορυφή της βαθμολογίας, καθώς η Βέροια επικράτησε με 2-0 του Διαγόρα.

 

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Πλατανιάς μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι χάνοντας την μια ευκαιρία μετά την άλλη.

 

Κάτι που επέφερε καρπούς στο 41ο λεπτό, όταν ο Ναζλίδης με δυνατό σουτ έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του κάνοντας το 1-0.

 

Το δεύτερο μέρος ανήκει αποκλειστικά στον Πανσερραϊκό, με τους «ερυθρόλευκους» να καταφέρνουν να ισοφαρίσουν σε 1-1 χάρις το τέρμα που πέτυχε ο Βρούτσινα με όμορφο σουτ.

 

Μάλιστα ο ίδιος παίκτης έχασε σπουδαία ευκαιρία να γίνει ο ήρωας του αγώνα για τους φιλοξενούμενους, καθώς το σουτ που επιχείρησε στο 68’ προσέκρουσε στο δοκάρι της εστίας του Λαζαρίδη.

 

Πλατανιάς (Τίμος Καβακάς): Λαζαρίδης, Παληγεώργος, Κουρτεσιώτης, Θεοδωρέλης, Ραπτάκης, Πότσι, Μαρτσάκης (64′ Τσεσμελής), Γκονζάλες (82′ Δρακάκης), Ναζλίδης, Μιρτσέτα, Δράμι.

 

Πανσερραϊκός (Παύλος Δημητρίου): Γουμαγιάς, Σαλαμαστράκης, Παντελιάδης, Κ. Τριανταφύλλου, Ανάκογλου (78′ Ντα Κόστα), Στεφανίδης, Γκόμεζ (66′ Γκόμεζ), Βρούτσινα (86′ Τσαούσης), Ντιόγκο, Μιλένκοβιτς, Δ. Τριανταφύλλου.

 

Διαιτητής: Ιωαννίδης (Αργολίδας)

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply