Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ισόπαλο 2-2 το τοπικό ντέρμπι στην Ηλιούπολη

Published

on

Στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του 1ου ομίλου της Α’ κατηγορίας διατηρήθηκε ο Χαραυγιακός παρά το ισόπαλο 2-2 στο τοπικό ντέρμπι με την Ηλιούπολη, νοιώθει όμως ζεστή την ανάσα του Χαϊδαρίου που πήρε σπουδαίο διπλό στο γήπεδο του Υμηττού από τον αξιόμαχο Θρίαμβο και βρίσκεται μόλις ένα πόντο πίσω.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 25’ με σουτ του Μητροφάνη με την Ηλιούπολη να ισοφαρίζει δέκα λεπτά αργότερα με τον Στυλιανίδη σε 1-1.Στο 70’ οι πρωαθλητές Χειμώνα πήραν ξανά κεφάλι στο σκορ με υπέροχο τέρμα του Σκούρα στο 80 και το τελικό 2-2 διαμόρφωσε στο 82’ ο Πετρίτσης. Πέντε λεπτά πριν το τέλος ο Παπαδημητρίου δεν μπόρεσε να σκοράρει σπαταλώντας σπουδαία ευκαιρία για την ομάδα του Χαραυγιακού.

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ: Τρακάκης, Σούλας (75’ Γλάκος), Χουχούμης, Ρωμανός, Κορρές, Γιαννακόπουλος, Σουμπουνίδης, Στυλιανίδης (60’ Πετρίτσης), Μπίτιλης, Γαβαθιώτης, Γεμιστός.

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ: Δωριάδης, Τσούνης (46’ Γουσούλης), Κοκότης, Ξένος (4’ λ.τρ. Παπαδημητρίου Α.), Παπαδημητρίου Ι., Μπιρμπίλης, Νικόλα, Μητροφάνης, Σκούρας, Μπούρας (65’ Τζανέτος), Ικούνοφ

foto¨sportifico.gr – Xristos Xostikidis

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply