Connect with us

5ος Όμιλος

Ιωνικός -ΑΟ Πεύκης 2-2

Επιθετικός μονόλογος με ρεσιτάλ ευκαιριών από τον Ιωνικό.

Published

on

Συναρπαστικό παιχνίδι έγινε στη Νεάπολη με τον Ιωνικό κυρίαρχο και πρωταγωνιστή να ισοφαρίζει δύο φορές γκολ των φιλοξενουμένων και να χάνει σωρεία κλασικών ευκαιριών για να φύγει νικητής παραχωρώντας  τελικά την 4η ισοπαλία σε έξι εντός έδρας παιχνίδια πρωταθλήματος .

Η αναμέτρηση της 11ης αγωνιστικής με τον Α.Ο Πεύκης εξελίχθηκε σε επιθετικό μονόλογο του Ιωνικού ο οποίος δικαιούται να διαμαρτύρεται για μη καταλογισμό πέναλτι και κόκκινης κάρτας στο 18′ όταν ο τερματοφύλακας Δράμπαλης (κορυφαίος της Πεύκης) ανέτρεψε τον Σκαφτούρο εντός της μεγάλης περιοχής.

Στο 25′ οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με γκολ του Τοπούζη , και στο 40′ ο Ιωνικός έφερε στα ίσα το παιχνίδι με σουτ του Σκαφτούρου από κοντά.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ιωνικός έκλεισε την Πεύκη στην περιοχή της και την πολιόρκησε ασφυκτικά με διαδοχικά κόρνερ και φάουλ κρατώντας σε συναγερμό διαρκείας την αντίπαλη άμυνα και χάνοντας μεγάλες ευκαιρίες μπροστά στην εστία του Δράμπαλη που πραγματοποίησε εκπληκτική εμφάνιση.

Από το 68′ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Ιορδανίδη με 2η κίτρινη.
Στο 75’ο λεπτό σε αντεπίθεση της η Πεύκη προηγήθηκε για δεύτερη φορά  και πάλι με γκολ του Τοπούζη (1-2) για να απαντήσει σχεδόν άμεσα ο Ιωνικός με σουτ του Κατσαβριά στο 77′ (2-2).

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ

Μάρκος Δήμος: “Οι ποδοσφαιριστές μου αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για την προσπάθειά τους γιατί ανταποκρίθηκαν απόλυτα στις απαιτήσεις του αγώνα και παρά το νεαρό της ηλικίας τους κατορθώνουν υπό συνθήκες μεγάλης πίεσης να κάνουν πρωταθλητισμό.
Ο πρωταθλητισμός έχει ανάγκη και από 12ο παίκτη, όμως ο κόσμος της ομάδας κάποιες φορές ασκεί υπερβολική πίεση και αυτό μετριάζει το αποτέλεσμα της προσπάθειας που καταβάλλουμε. Δίνουμε τη μάχη μας κάθε Κυριακή και οι παίκτες αυτοί αξίζουν το χειροκρότημα όλων. Εύχομαι χαρούμενες γιορτές στο φίλαθλο κόσμο του Ιωνικού και συγχαρητήρια στην ομάδα της Πεύκης που κατόρθωσε να πάρει την ισοπαλία. Πρέπει να χειροκροτούμε το καλό και να αποδοκιμάζουμε το άσχημο.”

Γιώργος Αθανασιάδης:”Είμαι ευχαριστημένος απο το βαθμό της ισοπαλίας γιατί γνωρίζαμε τι ομάδα θα αντιμετωπίσουμε και σε τι έδρα. Όλη την εβδομάδα δουλέψαμε στο να πιέζουμε ψηλά και να εκμεταλλευτούμε το λάθος του αντιπάλου ώστε να πάρουμε προβάδισμα στο σκορ. Στο πρώτο ημίχρονο το πετύχαμε και στο δεύτερο μετά την αποβολή ξέραμε οτι μπορεί να λυγίσουμε. Η ισοφάριση ήλθε μοιραία για μας, αλλά το τελικό αποτέλεσμα μας αφήνει ικανοποιημένους.”

ΙΩΝΙΚΟΣ:Μπαμπανιώτης,Ατματζίδης,Κουλακάρης,Μακρής,Μαριόλης,Σιμιτσής,Μπερνιδάκης,Παπασπύρος,(53’Χρυσάφης) Σκαφτούρος,Πολυχρόνης,(72′Κατσαβριάς) Μπεκατώρος(83’Τσαρκάνι)

ΑΟ ΠΕΥΚΗΣ:  Γιώργος Αθανασιάδης
Δράμπαλης,Σιέρρας,(59’Τερζής),Κακλαμάνος, Καρακώστας,Γκίκας,Μάτσος, Μπαλής,(79’Χριστόπουλος)Θεοδωρόπουλος(68’Κωσταντίνου), Ιορδανίδης (68′ αποβολή 2η κίτρινη ) Μαρκομιχάλης,Τοπούζης.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply