Connect with us

5ος Όμιλος

Ιωνικός: Ιακνοποίηση για το αήττητο – Και τώρα Τράχωνες

Published

on

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζει την προετοιμασία του για τον εντός έδρας αγώνα της Κυριακής με τους Τράχωνες ο Ιωνικός.

Ο Γιώργος Μαργιόλης ο οποίος υπέστη διάστρεμμα ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα προπόνησης ενώ ο Θόδωρος Κουμουλίδης που αντιμετώπιζε πρόβλημα με το γόνατο του για προληπτικούς λόγους προπονήθηκε σήμερα χαλαρά και από αύριο θα μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης.

Ατομικό πρόγραμμα ακολουθούν οι μακροχρόνια τραυματίες Μπουλούλης, Κουτσογιαννόπουλος, Μακρυωνίτης και Τσακίρης.

Η παραμονή στην κορυφή και κυρίως η διατήρηση του αήττητου μετά από οκτώ αγωνιστικές αφήνει ικανοποιημένους τόσο τους διοικούντες όσο και την τεχνική ηγεσία της ομάδας της Νίκαιας ωστόσο η συγκομιδή βαθμών απασχολεί καθώς θα μπορούσε να είναι πολύ καλύτερη με τον Ιωνικό να βρίσκεται μόνος στην κορυφή της βαθμολογίας.

Στην απειρία των νεαρών ποδοσφαιριστών που προέρχονται από το πρωτάθλημα Κ20 και που μετέχουν για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα της Γ´ εθνικής κατηγορίας εντοπίζεται η αδυναμία, μια αδυναμία που δείχνει σταδιακά να ξεπερνιέται με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές να δείχνουν σημάδια γρήγορης προσαρμογής στις συνθήκες ενός σκληρού ιδιαίτερα ανταγωνιστικού πρωταθλήματος όπως αυτό της Γ´εθνικής κατηγορίας.

Το γεγονός οτι ο Ιωνικός κατάφερε να αποφύγει την ήττα στον αγώνα με τον Κισσαμικό στο Μάλεμε και μάλιστα να πετύχει το γκολ της ισοφάρισης στο 90ο λεπτό κι ενώ αγωνιζόταν με 9 παίχτες λόγω αποβολής των αμυντικών του Κουλακάρη και Δημητρίου, πιστοποιεί με τον πλέον πανηγυρικό τρόπο ότι η νοοτροπία του πρωταθλητισμού που καλλιεργείται στις τάξεις της ομάδας από τους διοικητικούς παράγοντες και την τεχνική ηγεσία έχει βρει πρόσφορο έδαφος και αποδίδει ήδη καρπούς.

Κάτι που απομένει να αποδειχθεί και στους αγώνες που ακολουθούν με πρώτο αυτόν της προσεχούς Κυριακής με αντίπαλο την ισόβαθμο στην πρώτη θέση της βαθμολογίας ομάδα των Τραχώνων.

Το παιχνίδι αντιμετωπίζεται ως κομβικής σημασίας από την τεχνική ηγεσία αλλά και τους παίχτες του Ιωνικού με τον έμπειρο επιθετικό Παναγιώτη Σκαφτούρο να δηλώνει στο επίσημο site του Ιωνικού “ ionikosfc.gr” οτι με νίκη θα ανοίξει ο δρόμος για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

“Ο τρόπος με τον οποίο αντέδρασε η ομάδα στο τελευταίο εικοσάλεπτο όταν είχε μείνει με 10 και στη συνέχεια με 9 παίχτες και κυρίως το ότι πανηγυρίσαμε με έξαλλο τρόπο, ως ένας άνθρωπος, το γκολ της ισοφάρισης αποδεικνύει ότι η ομάδα βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο, ότι όλοι οι παίχτες είμαστε μια γροθιά και ότι το μόνο που μας απασχολεί είναι το καλό της ομάδας και η κατάκτηση του τίτλου.

Με χαροποιεί το γεγονός οτι οι συμπαίκτες μου, κυρίως οι νεαροί, έ-χουν αποκτήσει την αυτοπεποίθηση και το αγωνιστικό πνεύμα που επιβάλλεται για να σταθείς ανταγωνιστικά σε αυτή την κατηγορία.

Το γεγονός οτι δεν παίζω στο βασικό σχήμα δεν με ενοχλεί όπως κάτι ανάλογο δεν ενοχλεί κανένα από τα παιδιά γιατί έχουμε πεισθεί ότι αυτό που προέχει και που έχει σημασία είναι η επίτευξη του στόχου που είναι η νίκη σε κάθε αγώνα. Εφ´ όσον ο προπονητής μας κρίνει ότι ο Νίκος, ο Δημήτρης, ο Παναγιώτης θα συγκροτήσουν το καλύτερο σύνολο για τον συγκεκριμένο αγώνα οφείλουμε να σεβαστούμε την απόφαση του και να υποστηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις την προσπάθεια των συμπαικτών μας στον αγωνιστικό χώρο. Στις τάξεις της ομάδας κυριαρχεί μόνο το “εμείς”. Η πολύ καλή δουλειά που γίνεται σε όλους τους τομείς και κυρίως σε θέματα τακτικής με γεμίζουν με αισιοδοξία οτι τελικά θα πετύχουμε το μεγάλο στόχο που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του τίτλου και τελικά την άνοδο του Ιωνικού στη Super League”.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply