Connect with us

5ος Όμιλος

Ιωνικός: Ικανοποίηση απο την επιστροφή στις νίκες

Published

on

Η νίκη επί του ΑΟ Ν.Ιωνίας με 1-0 την Κυριακή στη Νεάπολη ήταν για τον Ιωνικό το θετικό γεγονός της εβδομάδας καθώς μετά από δύο συνεχόμενες λευκές ισοπαλίες επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα και ανακατάλαβε την κορυφή της βαθμολογίας την οποία τώρα μοιράζεται με Πανελευσιναικό και Τράχωνες.

 

Η εμφάνιση της ομάδας σίγουρα δεν ικανοποίησε και το γεγονός αυτό απασχολεί το Μάρκο Δήμο και τους συνεργάτες του που ξεκίνησαν ήδη δουλειά στην κατεύθυνση της βελτίωσης στον τομέα της ανάπτυξης,δημιουργίας και ολοκλήρωσης των φάσεων.

 

Σε αντιδιαστολή με την επιθετική “λειψυδρία” η αμυντική γραμμή του Ιωνικού λειτουργεί υποδειγματικά και αποτελεί παράδειγμα όχι μόνο για τον 5ο όμιλο αλλά για ολόκληρη την κατηγορία. Είναι χαρακτηριστικό, ότι η ομάδα μετά από εφτά αγώνες πρωταθλήματος και ενός για το κύπελλο έχει παθητικό μόλις ενός γκολ που δέχθηκε την πρώτη αγωνιστική στην εκτός έδρας νίκη επί του Ατρομήτου Πειραιά. Έκτοτε ο Ιωνικός έχει την εντυπωσιακή επίδοση της διατήρησης της εστίας του ανέπαφης για 630 λεπτά.

 

Το πρωτάθλημα διακόπτεται την ερχόμενη εβδομάδα για της υποχρεώσεις της 4ης αγωνιστικής του κυπέλλου Γ´ Εθνικής στο πλαίσιο της οποίας ο Ιωνικός θα υποδεχθεί τον Κισσαμικό.

 

Το κύπελλο είναι θεσμός που δεν αφήνει αδιάφορο τον Ιωνικό καθώς έχει στόχο όλους τους τίτλους της περίοδου.

 

Η επιστροφή του Γιάννη Χρυσάφη είχε θετική επίδραση σε όλη την ομάδα ενώ ο Σιμιτσής ο οποίος απουσίασε από το παιχνίδι με τη Ν. Ιωνία ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και αναμένεται έως την Πέμπτη να μπει σε κανονικούς ρυθμούς ώστε να είναι έτοιμος την Κυριακή.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply