Connect with us

5ος Όμιλος

Ιωνικός: Κλίμα ενθουσιασμού και αυτοπεποίθησης

Published

on

Με εντατικούς ρυθμούς και με τους νεοαποκτηθέντες να έχουν αφομοιώσει σε πολύ μεγάλο ποσοστό τις τακτικές και τα συστήματα της ομάδας, ο Ιωνικός συνεχίζει την προετοιμασία του για τον Κυριακάτικο (15:00) εκτός έδρας αγώνα με τον Εθνικό Αστέρα στο δημοτικό στάδιο Καισαριανής

 

Η εκτός έδρας νίκη επί του πρωτοπόρου της βαθμολογΙας Πανελευσινιακού και κυρίως η πειστική εμφάνιση έχουν δημιουργήσει κλίμα ενθουσιασμού και αυτοπεποίθησης στην ομάδα για την επίτευξη του μεγάλου στόχου που είναι η κατάκτηση του τίτλου.

 

Ιδιαίτερα στις δηλώσεις του προέδρου του Πανελευσινιακού κ. Χρήστου Γιαλιά στις οποίες αναφέρει μεταξύ άλλων οτι “Η ανωτερότητα του αντιπάλου ήταν εμφανής και δεν αμφισβητείται! Είναι… μάγκας ο Ιωνικός, που έκανε τις μεταγραφές, έβγαλε τα δελτία στο άψε σβήσε και μας έπιασε στον ύπνο. Μπράβο στη διοίκησή του που έκανε αυτές τις μεταγραφές.” και με τις οποίες

αναγνωρίζεται η υπεροχή του Ιωνικού και της δουλειάς που γίνεται σε όλα τα επίπεδα, έχει αφήσει απόλυτα ικανοποιημένους διοικούντες αλλά και τα μέλη της ομάδας.

 

Η ενίσχυση του Ιωνικού με έξι ποδοσφαιριστές εγνωσμένης αξίας έχει βελτιώσει την εικόνα της ομάδας κάτι που διαπιστώνεται ακόμα και στις προπονήσεις, παράλληλα όμως θα πρέπει κάποιοι από τους ταλαντούχους νεαρούς ποδοσφαιριστές είτε να παραχωρηθούν ως δανεικοί, επίτευξη να πάρουν μεταγραφή για άλλες ομάδες.

 

´Ετσι παραχωρήθηκαν με τη μορφή δανεισμού οι Θόδωρος Κουμουλίδης στη Θύελλα Ραφήνας και ο Δημήτρης Χιώτογλου στο Μανδραϊκό.

 

Στον κυριακάτικο αγώνα με τον Εθνικό Αστέρα μοναδικός στόχος είναι η νίκη που θα επιτρέψει στον Ιωνικό να περάσει μονος πρώτος στη βαθμολογία έστω και προσωρινά λόγω του οτι ο Πανελευσιανιακός θα κάνει το ρεπό του.

 

Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο Μιχάηλ Μάλαμας με βοηθούς τους Νικόλαο Ρούντο και Εμμανουήλ Δουλγεράκη του συνδέσμου Ανατ.Αττικής.

Παρατηρητής ορίστηκε ο Βλάσιος Θεοδωρόπουλος (Κορινθίας).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply