Connect with us

5ος Όμιλος

Ιωνικός: Πίστη για νίκη με Τράχωνες

Published

on

Με προφανή στόχο την κατάκτηση των τριών βαθμών και τη διατήρησή του στην κορυφή της βαθμολογίας ο Ιωνικός υποδέχεται την Κυριακή στις 15:00 στο δημοτικό της Νέαπολης τον εκ των πρωτοπόρων ΑΟ Τραχώνων για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

 

Πρόκειται για το ντέρμπι κορυφής του 5ου Ομίλου στον οποίο Ιωνικός, Πανελευσινιακός και Α.Ο Τραχώνων ισοβαθμούν με 16 βαθμούς σε 8 παιχνίδια και με απόλυτη ισορροπία αποτελεσμάτων καθώς και οι τρείς παραμένουν αήττητοι με τέσσερις νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες.

 

Στο στρατόπεδο των Νικαιωτών Διοικούσα Επιτροπή, τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές έχουν απόλυτη επίγνωση της κρισιμότητας της αποστολής του συγκεκριμένου παιχνιδιού έτσι ώστε να αξιοποιηθεί το ισχυρό όπλο της έδρας της ομάδας και να μην υπάρξουν άλλες απώλειες.

 

Και αυτό παρά τις απουσίες με τις οποίες έχει πλέον συμφιλιωθεί κάθε Κυριακή ο Ιωνικός. Αυτή τη φορά στο απουσιολόγιο προσμετρούνται οι τιμωρημένοι λόγω αποβολής στο τελευταίο παιχνίδι με τον Κισσαμικό Κουλακάρης και Δημητρίου και οι τραυματίες Κουμουλίδης (τενοντίτιδα) και Μαργιόλης (διάστρεμα) οι οποίοι λόγω των τραυματισμών έχασαν τις προπονήσεις της εβδομάδας.

 

Εξακολουθούν το πρόγραμμα αποθεραπέιας οι μακροχρόνιοι τραυματίες Μπουλούλης, Τσακίρης,Μακρυωνίτης και Κωσταντόπουλος.

 

Ο Μάρκος Δήμος ολοκλήρωσε χωρίς άλλα απρόοπτα την προετοιμασία και μίλησε στο ionikosfc.gr για το κυριακάτικο παιχνίδι :

 

“Πρόκειται για ντέρμπι το οποίο έχουμε το πλεονέκτημα να παίζουμε στην έδρα μας με επιπλέον στήριγμα τον κόσμο μας. Πρέπει να δείξουμε στον αντίπαλο από την αρχή πως θέλουμε αυτό το παιχνίδι. Είμαστε σε καλό δρόμο, το κλίμα είναι θετικό και υπάρχει αυτοπεποίθηση μετά το αποτέλεσμα που γυρίσαμε στην Κρήτη με τον Κισσαμικό αν και με 9 παίκτες. Εχουμε τις λύσεις να καλύψουμε τα κενά των τιμωρημένων και των τραυματιών και πάμε με πίστη στο στόχο μας που δεν είναι άλλος από τη νίκη”.

 

Σε μια ακόμη αναμέτρηση στην έδρα του(την 5η για το πρωτάθλημα) ο Ιωνικός θα έχει στο πλευρό του τους οπαδούς του που δεν σταματούν να τραγουδούν και να στηρίζουν την ομάδα τους με ενθουσιασμό και πάθος αλλά  χωρίς ακρότητες.

 

Οι φίλαθλοι του ΑΟ Τραχώνων που θα θελήσουν να παρακολουθήσουν το παιχνίδι θα φιλοξενηθούν στις θύρες 7 και 8  και μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους από τα εκδοτήρια του γηπέδου της Νεάπολης από τις 13:00

μμ.

 

Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο Δημήτρης Κρητικός από το Σύνδεσμο Θεσσαλίας με βοηθούς τους Χρήστο Τσιγγινέ και Θωμά Τασιόπουλο του ιδίου Συνδέσμου.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply