Connect with us

Uncategorized

Ιωνικός 2-1 στο ντέρμπι με Εθνικό

Παράπονα οι Πειραιώτες

Published

on

Ντερμπι απο τα παλια στην Νεαπολη μεταξυ Ιωνικου -Εθνικου με παλμο στην κερκιδα,ακυρωθεντα τερματα για τους φιλοξενουμενους και αντεγκλησεις στο τελος.

Ο Εθνικος προηγηθηκε στο 12 λεπτο με σουτ του Παντελη, αλλα στο 14 λεπτο η αμυνα συνεληφθη κοιμωμενη και ο Ιωνικος ισοφαρισε με τον Επιτροπακη. Ακυρωθεν τερμα για τον Εθνικο στο 60 λεπτο μετα την προβολη του Σαμιωτη μεσα στην μικρη περιοχη,και στο 88 με σουτ του Ιγκλι ο Ιωνικος πηρε το τριποντο.

Ωστοσο η φαση που αφηνει παραπονουμενους τους φιλοξενουμενους εγινε στο 90+ οταν μετα απο κεφαλια του Μακροπουλου φανηκε να διωχνει την μπαλλα πριν αυτη περασει την γραμμη του τερματος με το χερι, αμυντικος του Ιωνικου.Στην εκετελεση κορνερ που ακολουθησε σημειωθηκε τερμα απο τον Μπιτσα,το οποιο ακυρωθηκε σαν οφσαιντ,την στιγμη που αμυντικοι της γηπεδουχου ομαδας ηταν πανω στην γραμμη του τερματος.

Αμέσως μετά τη λήξη της συνάντησης ο πρόεδρος του Εθνικού αποχωρούσε από το γήπεδο λέγοντας τα εξής: « Ντρέπομαι που μπήκα στον χώρο του ποδοσφαίρου αν αυτό είναι ποδόσφαιρο». Ενώ ο προπονητής του συλλόγου, Θαλής Τσιριμώκος με τη σειρά του δήλωσε τα εξής: «ευχαριστω τους ποδοσφαιριστες για την μεγάλη προσπάθεια»

Την αναμέτρηση διηύθυνε ο Κοσικίδης

 

Ιωνικος:Ραχιωτης,Τσιτσομητσος, Στεφανης, Κοκκαλης, Τριανταφυλλου, Μαντουβαλος , Αχλαδιωτης, Επιτροπακης, Μιχαηλ(69 Μυλωνας), (90Γαντζουδης), Εμρα, Ιγκλι.

Εθνικος: Μακρης,Σαμλιδης(70 Τσιουμας), Ρουσσος, Μακροπουλος, Τσαραουσης, Σαμιωτης, Μιχελης, Ιατρου(80 Μωυσιαδης),Κυριακακης, Παντελης, Σεμερτζιδης(88Μπιτσας).

Ρεπορτάζ: Κατσιγιαννης Ηλιας

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply