Connect with us

Uncategorized

Κάλεσμα στον κόσμο από το ΔΣ του Ηλυσιακού…

Published

on

Aνακοίνωση – κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας εξέδωσε το ΔΣ του Ηλυσιακού και αναφέρεται στην κρισιμότητα του Κυριακάτικου αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

Σύσσωμο το Δ.Σ. του ΗΛΥΣΙΑΚΟΥ Α.Ο. θέλει να εκφράσει την εμπιστοσύνη και την αμέριστη συμπαράσταση του στην προσπάθεια που καταβάλλουν οι ποδοσφαιριστές και οι προπονητές μας, προκειμένου να πετύχουν τον δύσκολο στόχο της παραμονής της ομάδας μας στην FOOTBALL LEGAUE2.

 

Οι ποδοσφαιριστές, οι προπονητές και η διοίκηση ενωμένοι ως γροθιά, κοιτάζουμε το σημαντικό Κυριακάτικο εντός έδρας παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

 

Καλούμε όλους τους φίλους του ΗΛΥΣΙΑΚΟΥ, να εμψυχώσουν τους παίκτες μας και να τους στηρίξουν στην μεγάλη τους προσπάθεια, όπως μόνο αυτοί γνωρίζουν.

 

Όλοι μαζί πρέπει να σταθούμε δίπλα στην ομάδα μας και να δώσουμε ηχηρό παρόν στον πολύ δύσκολο εντός έδρας αγώνα με τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΣΜΥΡΝΗΣ την Κυριακή 20/05/2012 – ώρα 5μμ στο Στάδιο Γρηγόρης Λαμπράκης, με υπομονή, με αγνό φίλαθλο πνεύμα και με σεβασμό στον αντίπαλο.

 

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ – ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ!!!

 

ΤΟ Δ.Σ. του ΗΛΥΣΙΑΚΟΥ Α.Ο.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply