Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Κέρβερος ο Γελάρδος, στο μηδέν Διάνα και Ανάργυροι

Published

on

Στο 0-0 έμειναν η Διάνα Ηλιούπολης και οι Άγιοι Ανάργυροι για την 11η αγωνιστική του 2ου ομίλου της ΕΠΣ Αθηνών. Ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων, Γελάρδος, ήταν ο πρωταγωνιστής του αγώνα αφού στο 73′ απέκρουσε στην δεξιά του γωνία το πέναλτι που κέρδισε ο Ν. Απέργης από τον Τσιγαρίδα και εκτέλεσε ο Χούδρος. Ο νεαρός πορτιέρο σταμάτησε επίσης τον Νίκολι στο 28′, το δυνατό σουτ του Ν. Απέργη στο 54′ ενώ στο 89′ αντέδρασε εντυπωσιακά σε οβίδα του Γκίκα από μακρινή απόσταση. Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι έχασαν την μεγαλύτερη τους ευκαιρία στο 8′ με το σουτ του Στραβοκέφαλου να περνά ελάχιστα άουτ. Στα αξιοσημείωτα του παιχνιδιού, ο μικροτραυματισμός στο πόδι του διαιτητή Χαρίτου στο 78′, ο οποίος συνέχισε κανονικά το παιχνίδι.

Διαιτητές: Χαρίτος-Τζελέπης-Απτόσογλου.

Διάνα (Γιάννης Χατζηράπτης): Μενούνος, Βογιατζόπουλος, Παρασκευόπουλος, Μπελέρης, Νίκολι, Δημογιάννης (86′ Γκίκας), Καλουδιώτης, Χούδρας, Μπαλαφούτης, Ν. Απέργης (86′ Κουταλακίδης), Σταθακόπουλος.

Άγ. Ανάργυροι (Ανδρέας Μαντζούνης): Γελάρδος, Βυζανιάρης, Τούρλας (55′ λ.τ. Καλογριάς), Μυστρίδης, Νικολάου (59′ λ.τ. Κοκότης), Σερδενές (35′ Βαλσάμος), Δημαράς, Στραβοκέφαλος, Παπανικολάου, Πλεξίδας, Τσιγαρίδας.

Photo: Sportifico.gr

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply