Connect with us

Uncategorized

Καθάρισε εύκολα 3-0 ο Αχαρναϊκός..

Published

on

Για ακόμη ένα παιχνίδι ο Αχαρναϊκός πιστοποίησε ότι διαθέτει μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος, αφού κατάφερε να κάμψει εύκολα την αντιστάση της Ελλάς Ποντίων, την οποία νίκησε με το ευρύ 3-0. Στο α’ μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, με την Ελλάδα ωστόσο να έχει κλείσει ιδανικά όλους τους διαδρόμους. Τελικά ο γόρδιος δεσμός για τους ποδοσφαιριστές των Φώτη Θανέλλα λύθηκε στο 42′ μετά από όμορφη εκτέλεση φάουλ του Χριστόπουλου. Αυτό το γκολ φαίνεται πως λύγισε τους Πόντιους, οι οποίοι στο β’ μέρος παρέδωσαν τα όπλα. Στο 63′ ο Λαναράς σημείωσε το 2-0, ενώ το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο ίδιος ποδοσφαιριστής με πέναλτι, το οποίο κερδίσει προηγουμένως ο Κοκόλης. Στο 47′ ο Ταμπάκης είχε δοκάρι για τους φιλοξενούμενους, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι για κάθε ομάδα αποβλήθηκε ένας ποδοσφαιριστής. Συγκεκριμένα στο 81′ τη δεύτερη κίτρινη αντίκρισε ο Χριστόπουλος, ενώ από πλευράς φιλοξενούμενων αποβλήθηκε στο 86′ ο Γρηγοριάδης.

Διαιτητής ήταν ο Φώτης (ΣΔ Εύβοιας).

 

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ: Ιντζόγλου, Καλαμιώτης, Μανάλης, Μαγγίνας, Μωϋσιάδης, Αθανασόπουλος, Κοκόλης, Χριστόπουλος, Νταβαρίνος (89′ Παπαδόπουλος), Καλέρης (87′ Μερμύγκης), Λαναράς (87′ Δημάκης)

ΕΛΛΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ: Λυκούρης, Τζανάκης, Τσοπανάς, Χαλκίδης, Γρηγοριάδης, Κολοφώτης (46′ Σιδηρόπουλος Χ.), Μαντζουράνης, Φλέγκας (76′ Ταχτσίδης), Ταμπάκης, Μαυράκης (67′ Καφαλίδης), Δρυμούσης.

ΘΑΝΑΣΗΣ ΖΑΧΑΚΗΣ

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply