Connect with us

6ος Όμιλος

“Καθάρισε” ο Μπρέσεβιτς 4-2 η ΑΕΚ

Published

on

Για δεύτερη φορά την φετινή σεζόν η ΑΕΚ βρέθηκε πίσω στο σκορ όμως και πάλι κατάφερε να γυρίσει το ματς και με πρωταγωνιστή τον Ιβάν Μπρέσεβιτς (2 γκολ) επικράτησε με 4-2 της Κηφισιάς, διατηρώντας το αήττητο της έδρας και την πρώτη θέση στον έκτο όμιλο της Γ΄ Εθνικής.
Οι παίκτες του Τραϊανού Δέλλα ξεκίνησαν αρκετά καλά και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ μόλις στο 8ο λεπτό όταν μετά το κόρνερ του Πλατέλλα ο Τσούπρος με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Η Κηφισιά ωστόσο, αιφνιδίασε τους “κιτρινόμαυρους” καθώς στο 21΄ ο Αλημπάς εκμεταλλεύτηκε την κακή αντίδραση του Βούρα και έφερε το ματς στα ίσα. Σα να μην έφτανε αυτό στην ΑΕΚ δέχθηκε και δεύτερο γκολ μόλις δύο λεπτά αργότερα με τον Ταγούση να νικάει στο τετ α τετ τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων.

Η είσοδος του Ανάκογλου στο παιχνίδι έδωσε πνοή στην ΑΕΚ που κατάφερε να ισοφαρίσει σκοράροντας πάλι από στημένη φάση. Ο Πλατέλλας και πάλι σέρβιρε με τον Τσουκαλά να κάνει το 2-2 στο 38΄.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Κηφισιά δεν μπόρεσε να αντέξει στον ίδιο ρυθμό και ο “δικέφαλος” πίεσε ασφυκτικά. Η επιμονή των γηπεδούχων απέφερε καρπούς στο 67΄ όταν ο Πεταυράκης γέμισε από αριστερά, ο Σταθάκης στο δεύτερο δοκάρι έδωσε πάσα με κεφαλιά στον Μπρέσεβιτς ο οποίος με σουτ κεραυνό στην κίνηση έκανε το 3-2.

Ο Κροάτης φορ ήταν αυτός που έβαλε φαρδιά πλατιά την υπογραφή του στο παιχνίδι διαμορφώνοντας το τελικό 4-2 στο 85΄μετά από πολύ ωραία ενέργεια.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Γκάμαρης με βοηθούς τους Μπατζιόπουλο, Τσιλιπάνο (Αθηνών).

ΑΕΚ (Τραϊανός Δέλλας): Βούρας, Τσουκαλάς, Πεταυράκης, Σταθάκης, Τσούπρος (37′ Ανάκογλου), Κορδέρο, Γεωργέας, Ντακόλ (61′ Ράμα), Μπρέσεβιτς (87′ Παυλής), Γροντής, Πλατέλλας.

ΚΗΦΙΣΙΑ (Μάρκος Μαυρομάτης): Κόλλιας, Στασινός, Μανάρι, Τεούσης, Κολοτούρος, Κορακάκης, Χίσο (56′ Ντούμος), Αλήμπας (78′ Παπάζογλου), Βέρμπης, Γκουτσούλας, Καραμπάς.

newsit.gr

aek kifisia4

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply