Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Καθάρισε στο πρώτο ο Τριφυλλιακός, 4-1 τον Υμηττό

Published

on

Κάνοντας εξαιρετική εμφάνιση στο πρώτο μέρος ο Τριφυλλιακός επικράτησε με 4-1 επί του Υμηττού, και πλέον βρίσκεται σε θέση ισχύος για την άνοδο.

Εφτασε τους 61 βαθμούς και βρίσκεται στην 2η θέση. Τα πάντα θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο Χαλανδρίου. Με νίκη ανεβαίνει απευθείας αν παράλληλα δεν νικήσει η Κηπούπολη εκτός έδρας τους Λύκους. Από την άλλη κινδυνεύουν να μείνουν ακόμη και εκτός μπαράζ αν ηττηθούν, και παράλληλα νικήσει η Κηπούπολη.

Ο Τριφυλλιακός καθάρισε το ματς από το πρώτο 20λεπτο, αφού στο 10′ ο Σαντικάι, στο 12′ ο Χάνι και στο 19′ ο Γεωργίου έκαναν το 3-0. Στο 45′ ο Σαντικάι με το δεύτερο προσωπικό του γκολ έκανε το 4-0, σκορ με το οποίο έληξε το πρώτο μέρος. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 4-1 στο 82′ με τον Ε. Παπαζαφείρη.

ΤΡΙΦΥΛΛΙΑΚΟΣ (Γιώργος Κατσαρός): Βασιλειάδης (50′ Κατσιγίνης), Λιάπης (50′ Βαλασιάδης), Τσιάτσος (65′ Ζάχαρης), Μαλέλλι (65′ Αλικάι), Παρδάλης, Πανταζής, Βιντζηλαίος, Χάνι (65′ Μακρής), Γεωργίου, Σαντικάι, Πορφυρόπουλος

ΥΜΗΤΤΟΣ (Θανάσης Παύλοβιτς): Βογιατζής, Πετρόπουλος, Α. Παπαζαφείρης (78′ Καλούμενος), Λιακόπουλος, Κίλιας, Τσιρίκος (55′ Κακούρης), Ε. Παπαζαφείρης, Μοροσάνου, Μανούσος (55′ Βούτας), Λιαγκόνης (70′ Καββαδίας), Κουφογιάννης.