Connect with us

Γ Εθνική

“Καθάρισε” τον Ολυμπιακό Βόλου η Λάρισα

3-0 η ΑΕΛ

Published

on

Στις 13 Φεβρουαρίου του 2011, η ΑΕΛ είχε χάσει στην έδρα της από τον Ολυμπιακό Βόλου με σκορ 2-1 και το συγκεκριμένο αποτέλεσμα την έστελνε πιο κοντά στον μοιραίο υποβιβασμό, στην Football League που τελικά ήρθε δύο μήνες μετά. Οι οπαδοί της ΑΕΛ περίμεναν μία άτυπη ρεβάνς, η οποία ήρθε  το απόγευμα στο «AEL FC ARENA» καθώς ,οι παίκτες του Μιχάλη Ζιώγα επικράτησαν με σκορ 3-0 του Ολυμπιακού.

Η συνάντηση ξεκίνησε με πρωταγωνίστρια την «Βασίλισσα του Κάμπου» η οποία άνοιξε το σκορ με κεφαλιά του Δεινόπαπα στο 36′, ενώ στο 24′ ο Ζεκίνια έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Γκίτκου. Στην επανάληψη είχαμε και δεύτερο δοκάρι για την ΑΕΛ με τον Ζεκίνια στο 47′, ενώ στο τελευταίο δεκάλεπτο με κεφαλιά του Καρανίκα στο 87′ και σουτ του Ζεκίνια στο 94′ η Λάρισα πέτυχε το 3-0 και οι φίλαθλοι της πανηγύρισαν μία μεγάλη νίκη στη Θεσσαλική «μονομαχία με τον Ολυμπιακό Βόλου. Τέλος, ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 10 παίκτες, αφού αποβλήθηκε ο Παλαιολόγος στο 80′

 

Α.Ε.Λάρισας (Μιχάλης Ζιώγας): Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Ραπτάκης, Σκόνδρας, Παγώνης, Νεμπεγλέρας, Τσιάρας (66′ λ.τ Γιώτας), Δεινόπαπας (86′ Χασομέρης), Ζεκίνια, Τσιμπάμπα (60′ Καρανίκας), Τσίγκας.

 

Ολυμπιακός Βόλου (Γιώργος Βαζάκας): Γκίτκος, Στουρνάρας, Κατσιαρός, Πινδώνης, Παλαιολόγος, Ανιέτε (46′ Τσιάτσιος), Ουαρμπίντε, Γενγκά (85′ Γαλάνης), Μπολάτι (67′ Πετρόφ), Γόγολος, Μπακαγιόκο.

 

Γράφει ο Θεοχάρης Μαρινέλης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply