Connect with us

Uncategorized

Καθαρή νίκη το Αιγάλεω

3-1 τους Τράχωνες

Published

on

Μπορεί το Αιγάλεω να βρέθηκε πίσω στο σκορ, ωστόσο στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές του Κριστόφ Βαζέχα, βρήκαν τον τρόπο να γυρίσουν το ματς και να πάρουν την νίκη απέναντι στους Τράχωνες με 3-1. Στο 41′ ο Χουστουλάκης “πάγωσε” το “σίτι,” καθώς ήταν αυτός που έδωσε το προβάδισμα στους νεοφώτιστους. Η απάντηση των γηπεδούχων ήρθε με το καλημέρα του β’ μέρους, με το Μπαλάσκα πριν καν συμπληρωθεί ένα λεπτό στην επανάληψη να φέρνει το ματς στα ίσια. Στο 52′ ο Παναγιώτης Κωνσταντόπουλος έδωσε το προβάδισμα στους «μπλε», για να έρθει ο Τσιρογιάννης στο 58′ και να διαμορφώσει το τελικό 3-1. Διαιτητής ήταν η Αντωνίου (Ανατολικής Αττικής)

ΑΙΓΑΛΕΩ Κουρεπίνης, Ζαφειράτος, Ταμπάκης, Κωνσταντόπουλος Κ. (46′ Βασιλικής), Στριμμένος, Κωνσταντόπουλος Π., Τσιρογιάννης, Μπαλάσκας (72′ Παπαθανασίου), Μαστραντώνης, Τζανετάκος, Τεγούσης Κ. (86′ Δουκάκης)

ΤΡΑΧΩΝΕΣ: Καραβατάς, Κορτσινίδης, Δρακοντίδης (85′ Κάρδαρης), Ντεντόπουλος, Μιχαηλίδης, Χατζής, Καλλιπολίτης, Γούλας, Παπαναγόπουλος (60′ Ρίζος), Χουστουλάκης, Κορδός (60′ Χριστόπουλος)

 

Ρεπορτάζ: Κυριάκος Παντζαρίδης

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply