Connect with us

stoplekto

Καλαμάκι – Νίκη Αλίμου 4-2 πέν. (1-1)

Published

on

Δύσκολη επικράτηση για το  Καλαμάκι που  λύγισε στην διαδικασία των πέναλτι την Νίκη Αλίμου με συνολικό σκορ 4-2 και πέρασε στην 2η φάση του κυπέλλου της ΑΘήνας. Η ομάδα του Στέλιου Πούλου  προηγήθηκε  με τον Τσούκα στο 41′, όμως στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Λουλαδάκης ισοφάρισε με χτύπημα φάουλ προκαλώντας ψυχρολουσία! Η παράταση πέρασε χωρίς γκολ, με τις δύο ομάδες να οδηγούνται στα πέναλτι και τους παίκτες του Καλαμακίου να αποδεικνύονται πιο ψύχραιμοι. Συγκεκριμένα, σκόραραν οι Χατζηδημητρίου, Πρέκο, Κοκκιναράς, σε αντίθεση με τη Νίκη όπου βρήκε στόχο μόνο ο Λικισιώτης. Διαιτητής ήταν ο Γρίμμας, με βοηθούς τους Σαμοϊλη και Κορτέση.

ΚΑΛΑΜΑΚΙ: Πρέντζιος, Αβάσταγος Θ., Χρυσολοράς, Αγοραστός, Χατζηδημητρίου, Σουλοβάρι (51′ Χιόνης), Πρέκο, Αβάσταγος Ν., Μαστραντώνης (71′ Αθανασίου), Βούζας, Τσούκας (90′ Κοκκιναράς)

ΝΙΚΗ: Λιανός, Μανωλάς, Συμεωνίδης, Λικισιώτης, Τζιβελάκης, Χαλβατζάρας, Νικολόπουλος (90′ Κοντόπουλος), Κατσαμπάνης (70′ Κουκουδίνης), Καφετζής, Γιαννουλάκης, Κατσιπόδας (42′ Λουλαδάκης).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply