Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Καλαμάκι – Χαλκηδονικός 2-2

Published

on

Δεν ανέδειξε νικητή η αναμέτρηση ανάμεσα στο Καλαμάκι και τον Χαλκηδονικό με τις δυο ομάδες να μένουν στο ισόπαλο 2-2. Μόλις στο 12′ ο Κοκκινάρας άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους. Στο 39′ ο ίδιος ποδοσφαιριστής διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Δ. Θεοδωράκης θα μπορούσε να είχε σημειώσει το 3-0, όμως είδε την προσπάθεια του να καταλήγει στο δοκάρι της εστίας του Κολτσίδα. Στο 44′ οι φιλοξενούμενοι μπήκαν ξανά στο παιχνίδι με τον Τσιάμη να μειώνει σε 2-1. Στο 68′ ο Κοκκιναράς αποβλήθηκε από πλευράς γηπεδούχων με δεύτερη κίτρινη. Οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν το αριθμητικό τους πλεονέκτημα κα έφτασαν στην ισοφάριση στο 88′ με τον Ροπόκη. Διαιτητής ήταν ο Κυριακόπουλος με βοηθούς τους Νικόπουλου και Λυμπερόπουλο.

ΚΑΛΑΜΑΚΙ: Μπόρης, Νταϊλάνης, Καψιώχας, Αγοραστός, Χατζηδημητρίου, Μπούζας, Χρυσανθακόπουλος, Αβάσταγος Ν. (73′ Αβάσταγος Θ.), Θεοδωράκης Δ. (83′ Κουτσοποδιώτης), Κοκκιναράς, Θεοδωράκης Ε. (63′ Μπουτσέλης)

ΧΑΛΚΗΔΟΝΙΚΟΣ: Κολτσίδας, Τσιρμής, Παππάς (59′ Ροπόκης), Περάκης, Λόλο, Σκαρπαθιώτης (40′ Παπαϊωάννου), Κατιάι Τ., Κατιάι Φ., Άγγος (87′ Ζικέ), Τσιάμης, Σκούταρης.

Κ.Παντζαρίδης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply